Yummy mummy: Mandler fra Weleda to the rescue!

En lille klatremus

Der er intet i denne verden, Bean ikke kan bestige. Det lader hun i al fald til selv at mene, og jeg vil personligt sætte pris på bare en smule mindre dødsforagt i den unge dames tilgang til sine omgivelser.

Sko-hylden fra IKEA er hun dog hjertens velkommen til at klatre rundt på – den er både relativt lav og sikkert forankret i væggen.

 photo klatremus_zps9958df83.jpg

Beans sweatshirt med blonde-front er fra Zara, og både Kæreste og jeg er så vilde med den, at vi allerede har klikket den hjem i næste str. i en fin grå. Den koster 99 kr HER.

Bloomers og strømpebukser er fra Norlie.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

 • Hvor er hun langbenet den fine unge dame. Vi har også en gøj med total dødsforagt herhjemme. “Nej Martha, du må ikke kravle ind i opvaskemaskinen” “uh pas på der er langt ned fra det bord” de er jo som små fulde teenagere. Pludselig står de oppe på bordet og kyler med ting. Fin bluse også. Girly uden at være for tuttenuttet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er hun, ja! Men det er vist heller ikke den store overraskelse 😉 Jamen, de har jo INTET begreb om deres egen dødelighed. Dog er hun med på, at man skal passe på hovedet, og holder hånden for, når hun går forbi skarpe hjørner og deslige.
   Zara har altså de fineste sager til både piger og drenge. Og gode priser, ikke mindst!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yummy mummy: Mandler fra Weleda to the rescue!