Fuldkrops-hudafskrabninger og andre strøtanker om moderskab

Dagen i dag – fortalt i billeder

I eftermiddag har vi planlagt et besøg på La Glace for at fejre at det er weekend og at vi har formået at have en uge uden aktiviteter og dermed undgået at køre både Bean og os selv ned til sokkeholderne som det var tilfældet sidste uge. I min opvækst var et besøg på La Glace en sjældenhed og en særlig treat (fornuftigt for både pengepung og ikke mindst taljemål!). Kæreste og mig har også været forbi en gang eller to, men det bliver Beans første tur i kagehimlen.

Jeg forudser, at dagen for mig kommer til at gå således:

 photo happy-woman_zps02fbbe00.jpg
^ Hvordan jeg lige nu har det med, at vi skal voldæde spise lækre kager

 photo woman-eating-cake_zps31757e8a.jpg
^ Hvordan jeg ser ud om nogle timer (oh yeah, sophisticated lady)

 photo 07-weekend-TS-86523892_0_zps374d543f.jpg
^ Hvordan jeg ser ud, når jeg sukker-crasher om lidt flere timer

 photo fat-belly_zpsc929c2b4.jpg
^ Hvad resultatet er

 photo woman-screaming_zpsd78ef71a.jpg
^ Hvordan jeg reagerer, når jeg finder ud af, at jeg nu SLET ikke kan passe det lækre pencilskirt, det er meget vigtigt, jeg kan passe på tirsdag (mere om hvorfor det skal kunne passe tirsdag senere!)

Rætti god fredag derude!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Åh! La Glace! Da min mormor levede, købte min søster og jeg lagkage fra La Glace som vi delte (altså 3 stykker som vi delte i 3)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er også den slags minder jeg har – og som jeg gerne vil give videre. Jeg synes, der er en helt særlig stemning derinde. PLUS det smager fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkrops-hudafskrabninger og andre strøtanker om moderskab