• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Fødselsdags-forberedelses-inspiration

Fødselsdag, del 1: Kagebordet

 photo kagebordoslashstfronten_zps041f7688.jpg
 photo Skaeligrmbillede2014-03-17kl125117PM_zps0e4c38a2.png

30 er en fest. Virkelig. Jeg er kæmpe fan so far. Jeg havde simpelthen sådan en dejlig fødselsdag – både på dagen, men bestemt også i går, hvor vi fyldte huset med venner og familie til stor fornøjelse for både store og små. Bean havde i al fald mindst ligeså stor en fest – hvis ikke større – end sin mor. Hun er virkelig en selskabspapegøje! Jeg kan ikke lade være med at bruge lidt tid og spalteplads på fødselsdagen, men jeg deler det lidt op, så det ikke bliver alt for voldsomt! Her kommer det til at handle om kagebordet, som alt andet lige var en ret væsentlig del af dagen.

Jeg brugte hovedparten en pæn del af weekenden på at bage, overtrække og glasere. Det er efterhånden sjældent, jeg i den grad har mulighed og anledning til at gå amok i det søde køkken, så jeg nyder det virkelig.

Kagebordets overordnede temaer var ‘Miniature‘ og ‘Pasteller‘, og jeg endte med en ret skøn (hvis jeg skal sige det selv!) kombination af mini-flødeboller med marcipanbund, mini-hindbærsnitter, lemon merengue og chokolade-mini-cupcakes (tak til Søsterlil!), marengskys i forskellige smagsvarianter, mini-lagkager med hvid chokolade/bær-mousse og lyserød flødeskum – og så forskellige former for pastelfarvet slik. (Nåja, og der var også kærnemælksboller, brød med rugmel og figner, ost og pølse. Og lidt frugt bare for sundhedens skyld 😉 )

Jeg genfandt og genbrugte papirvimpler fra Beans 1-års fødselsdag (de blev i sin tid købt i Tigeren) og på hoveddøren bød et stof-banner gæsterne velkommen med teksten ‘Let them eat cake’ (inspireret af Lille Nords fine tutorial i deres alt for lækre blad!)

Opskrifter deler jeg gerne, hvis nogen skulle være interesserede <3

(Den nederste collage er i øvrigt lånt fra smukke Signes instagramprofil)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

6 kommentarer

 • Hold da op, det ser fantastisk ud!
  Jeg er selv lige fyldt 30 og synes det er fantastisk 🙂
  -Jeg har endnu ikke hold en fest, men nu har jeg da virkelig lyst til det 😉
  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   DO IT! Du skal da fejres 🙂 Jeg kan varmt anbefale konceptet åbent hus – det er så hyggeligt og dejligt uformelt. Og meget børnevenligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Virkelig lækkert ser det ud og jeg er MEGET forelsket i din krave på det nederste billede. Er det en påsat eller følger den med i kjolen? Uanset, er det noget der kan købes? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da fast, hvor ser det lækkert ud! Tillykke med dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags-forberedelses-inspiration