• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Morgenstund har bog i mund

Vild og blodig frihed

Formiddagsturen til SMK blev lige en tand mere dramatisk end jeg havde forventet, da Bean i ren og skær begejstring og iver snublede lige ind i et skriggrønt trappetrin.

Der skulle dog ikke megen trøst til før hun ormede sig ud af min omfavnelse, tog min hånd og ville videre på kunst-oplevelses-tur. Dog måtte hun lige finde sig i at få tørret blodet fra det lille sår på læben væk først.

Vi så den (relativt) nye børneudstilling Frihed! og den får hermed vores anbefalinger. Bean var fascineret af Nam June Paiks Søren Kierkegaard Robot, den førnævnte grønne trappe med ‘ufri’ gynger og den drømmeagtige labyrint omkring Nikolaj Reckes kløvermark, som man kan lægge sig midt i mens kløverne driver forbi under éen. Hvilket var det første, Bean gjorde. Helt spontant.

Ville du trykke på kontakten til Helena?

Bean er i: Kjole fra Norlie // Strømpebukser fra Noa Noa Miniature // Sneakers fra Zara Kids

… og hvis jeg må være så fri, så er jeg i øvrigt ret imponeret over mig selv. Jeg tog det nemlig (udadtil) helt roligt, da Bean lavede sit blodige stunt. Jeg har ikke og har vist aldrig haft noget problem med blod, men fordi det var munden, hun slog, havde jeg mest af alt lyst til at sprinte til nærmeste skadestue eller tandlægevagt og få dem til at ‘gøre noget’.

Kæreste mente dog, at vi lige skulle se skadens omfang an, før vi foretog os noget drastisk, og det viste sig at være en ganske lille rift i underlæben. Så nu har vi en toddler with a fat lip. Bean er helt upåvirket og slikker sig bare om læben med mellemrum. Den føles nok lidt mærkelig.

4 kommentarer

 • Godt, der ikke skete den lille tumling noget alvorligt. Man bliver altid totalt hys, når det er munden (og dermed måske tænderne), det går ud over, så jeg forstår det fint, hvis din puls lige var oppe at runde de 300 eller der omkring 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Sikke en omgang! Og hvor er hun sej hende Bean (selvfølgelig også moderen) at tage den i stiv arm efter sådan et stunt..Sjovt vi har også den Norlie kjole til at ligge, den er desværre bare stadig alt for stor.. /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, og det er første gang vi oplever den slags uheld. Men tænderne og munden skal der helst ikke ske noget med. Jeg tror, min trøstende 'såh-såh' var lige så meget for Beans som for min egen skyld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var ret vildt! Barnet er kick-ass cool i stort set alle situationer (tak til farens frygtløse gener), så det var mere mig selv, jeg blev (positivt) overrasket over.Den er vanvittigt stor i str.! Beans er str. 80, men virker mest af alt som en str. 92, så den er faktisk også lidt for stor til hende endnu. Men sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenstund har bog i mund