Et nemt barn?

Hvem er ikke vild med Donuts?

Hjemme hos os er vi i al fald glade for dem. I kageform (naturligvis!) men også i bObles’ udgave, der nu har fået en ny og ret skøn funktion.

Bean fik en Donut i julegave af sin mormor og morfar til sin allerførste jul for snart 3 år siden. Den har været i brug siden, og det har været rigtig interessant at observere, hvordan hun har brugt den forskelligt afhængigt af hendes motoriske udvikling. Det gælder i øvrigt for alle bObles’ produkter, er min erfaring.

Forleden var vi inviteret på besøg hos bObles for at se, hvad Donut’en nu kan. Det blev en eftermiddag for fuld skrue, hvor Bolette (kvinden bag mærket) i vanlig, herlig stil med legelyst og sprudlende humør fik alle børn på gulvet og igang med at hoppe, rulle, balancere – og gynge. Efterårets nyhed er nemlig en gynge-dims, der kan bruges til alle Donuts; både de små, de almindelige og de nye store Donuts. I kan selv vurdere ud fra billederne, hvad Bean synes om de nye legemuligheder, og til 269 kr er det en relativ billig måde at opgradere sit tumlemøbel på. En Donut-gynge fylder ikke meget, så den kan der findes plads til på langt de fleste børneværelser (eller i stuen – den kan holde op til 80 kg, så de voksne kan også være med)

Bonusinfo: den nye, store Donut er genial at sidde på, når babyen skal bounces i søvn og man ikke orker at gå rundt!

 photo DSC_0024_zpsv4zdjvxm.jpg
 photo DSC_0031_zpscmnzaceq.jpg
 photo DSC_0015_zpsgd4qd5wd.jpg
 photo DSC_0026_zps9vaze1ai.jpg
 photo DSC_0027_zps35qacwff.jpg

Find alle bObles herlige tumleprodukter HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nemt barn?