Klap en ged

Morgenstund har bog i mund

Akademikerparret på Østerbro har i fineste clichéstil en rigtig lille læsehest gående i stuen. Bøgerne bliver fundet frem på alle tidspunkter af døgnet.

Enten for at vi skal læse sammen eller – oftere og oftere – fordi Bean læser for sig selv. Det er så skønt at observere hendes glæde over bøgerne og høre hende fortælle historier. Der hviskes, råbes, tales blidt, laves dyrelyde og monstre har helt særlige, vældigt farlige stemmer.

Bean er iført: Cardigan: Norlie // Body: Noa Noa Miniature // Tulledragt: Norlie // Strømpebukser: H&M;


(Selvfølgelig laver vi også andet end at læse bøger! Bean er en tumle-vildbasse, der grundlæggende mener, at hun har motoriske evner som et børnehavebarn og er totalt frygtløs på en legeplads. Og vi bruger ret meget tid på at synge og shake booties, baby-style. Og på at nusse og kysse og putte, hvilket moderen er fuldstændigt forelsket i)

3 kommentarer

  • Årh, hvor kært! Og klicheagtigt 🙂 Kommer også til at juble den dag, D hiver en lovsamling ned fra reolen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Überkliche! Men fantastisk. Dog vil jeg vove den påstand at mine kunstbøger fyldt af smukke og farverige billeder er mere appellerende for små mennesker end lovsamlinger!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil nu også mene, at en eminent skrevet artikel eller paragraf også kan være smuk 🙂 Han skal bare holde sig fra skatteretten!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klap en ged