En frisk start, gode hud-vaner og 20% rabat på Lacto Clear

Ikke nok mor og noget om kærlighed

Det er mit absolut vigtigste og mest udfordrende og smukkeste job at være mor til mine tre piger. De giver hver især så meget og lærer mig utroligt meget om mig selv. Set i det lange perspektiv, er det fantastisk. Også selvom det lige nu er rigtig hårdt.

Af og til så føles det som om, jeg mangler et sæt hænder eller to. For eksempel ved puttetid, når min treårige siger sådan her…

E: ‘Min mor skal putte mig’

Mormor: Ja, men hun putter jo M. Det kan vi ikke, for vi kan ikke amme hende’

E: ‘Når jeg bliver en voksen pige får jeg bryster. Så kan jeg give M mam-mam, og så kan mor putte mig’

Hun savner. Det gør jeg også, for selvom jeg ved, det er en begrænset periode, så er alle disse måneder rigtig længe at vente, når man er tre år.

Derfor giver det luft og mening for os alle, når det en sjælden gang lykkes at få lidt tid med mine to store piger. Som forleden, hvor vi tog feer med i den lokale park og kunne lege lidt sammen og hvor mine ældste datter vendte kameraet mod mig. ‘elsk’ står der på t-shirten som en kær veninde gav mig i julegave. Det gør jeg. Med alt hvad jeg har, og så håber jeg, det er nok. Nok til dem alle. Min treårige elsker i øvrigt min grønne uldfrakke ligeså meget som mig – men af en anden årsag. For hende er det den perfekte grønne farve at lege gemmeleg i skoven med, for så er jeg HELT skjult ifølge hende. Jeg synes nu bare den flaskegrønne matcher mine yndlingssennepsfarver smukt, og så er jakken lun og vamset og tilpas rummelig i faconen til at jeg kan bære mit yngste barn under den i en vikle.


Jakke – MarMar (modtaget i gave)

2 kommentarer

  • Åh, <3 x mange – men hvor fint, hun har så meget kærlighed til dig, selvom du føler tiden pt er knap, for at nå det hele (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En frisk start, gode hud-vaner og 20% rabat på Lacto Clear