Den perfekte storm - om ikke at slå til som mor

Skoletaske fra Herschel – fin og funktionel

Eftersom skolestart er lige rundt om hjørnet (eller, lige rundt om næste weekend!) så er det også tid til at finde skoletasker rundt omkring i landet. Der er virkelig mange at vælge imellem – både brands, modeller og typer, og det er lidt en jungle. Jeg havde undersøgt på forhånd, hvilke muligheder, der var til smalle piger og børnehaveklasse-niveau, og så viste det sig heldigt nok, at en af mine favoritter var på udsalg. 

Jonas og jeg har enerådigt valgt tasken – mest af alt fordi jeg nægter at betale rigtig mange hundrede kroner for en skoletaske med et heftigt tema-motiv, der måske kun er sejt i et halvt skoleår. Og fordi jeg kender min datter nok til at vide, at hun ville have haft alt for svært ved at vælge og ende med at blive frustreret over det. Jeg ved, at mange har barnet med ude og vælge sin taske, og det gør man jo som man selv vil og kender sit barn til. Jeg tænker, den kan pimpes med badges eller pelskvaster efter behov. K har til gengæld selv valgt sit penalhus, og det er hun rigeligt tilfreds med. Det tog *kun* lidt over en halv time i butikken hvor hun kiggede samtlige igennem og svævede længe mellem de to favoritter.

Vi fik sat byttemærke på tasken, hvis nu den var helt gal, men heldigvis blev hun superglad for den cool Herschel-taske. Lidt indoktrineret er hun vel efterhånden. Både fordi den passer hende rigtig godt og komfortabelt med polstrede stropper og lukning over brystet – og fordi der er børne-seje detaljer som magnetlukning og ‘hemmelige’ bolschestriber indeni. Jeg synes personligt, mange begynderskoletasker er alt for voldsomt store. Det ligner af og til at tasken kommer gående med barnet – og der er trods alt grænser for, hvor mange bøger, de små skolebørn skal slæbe frem og tilbage de første par år. Derfor er vi gået efter en lidt mindre model. Vi har desuden en velegnet gymnastiktaske allerede, så der var ingen grund til at købe en samlet, matchende pakke.

I er rigtig mange, der har spurgt på tasken, efter jeg viste den i min Story på Instagram i går, så hermed en vaskeægte servicemeddelelse og link til tasken (der fås i flere fine varianter, print og farver) med udsalgspris hos Neye HER Modellen hedder Retreat Youth og vejer bare 0,3 kg (uden indhold) og rummer 14 liter. (For en god ordens skyld: vi har købt og betalt tasken og der er ikke tale om spons eller samarbejde) 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte storm - om ikke at slå til som mor