3 natlige tvangstanker, når du er højgravid

Den smukkeste nederdel (med rabat) og noget om ventetid

Der er noget særligt og magisk og underligt diffust over ventetiden op til en fødsel. Alle planer er et ‘måske’ og med det forbehold at der kan være noget andet og vigtigere der sker. Om en time. En dag. En uge eller to. Derfor var det også ekstra dejligt, at det lykkedes Jonas og jeg at have en brunch date i går.

Eksamensperioden er i fuld gang for årets kommende studenter, og det betyder at der både er afgangsstile at rette, censor-gerninger at forrette og almen forberedelse og møder til det kommende skoleår for Jonas’ vedkommende. Derfor bruger han det meste af sin tid på at arbejde – som regel ude af huset – og som resultat har vi ikke just set meget til hinanden. Ikke mindst søndag til mandag hvor han tog til Sydsjælland, krydsede vi vist begge fingre for, at lillesøster blev i sin etværelses. Især fordi det var nøjagtig på samme tidspunkt i graviditeten med E, at hun blev født. Dermed er jeg nu et sted i perioden mellem mine to foregående fødsler og det er et ret mærkeligt sted at være. E kom før vi regnede med. K også, men dog så tæt på termin, som det næsten kan lade sig gøre, så det var ikke helt så uventet. Lillesøster er endnu et mysterium, og jeg kan mærke, at det fylder mere og mere.  Netop derfor er det skønt når aftaler og planer lykkes.

Vi havde nemlig nået at kigge hinanden i øjnene og rydde kalenderen til en brunchdate i går, og den var lillesøster med på, så efter at have afleveret pigerne i hver deres børnehave cyklede vi ud til lidt tosomhed. Det lykkedes endda efterfølgende at lokke ham til at tage lidt billeder af både mig, maven og den fineste nederdel. Jeg har kigget efter den sennepsfarvede silkenederdel en del gange i løbet af sæsonen, så da jeg fandt den i Schulz by Crowd pop-up butikken i weekenden til en virkeligt god pris, var jeg nødt til at slå til. Den er (naturligvis) lavet til at sidde i taljen, men eftersom mit taljemål i øjeblikket er noget mere omfangsrigt end vanligt, så kan den heldigvis også agere empire-nederdel, og der er fin plads til maven under den florlette silke. Modellen er hellang, og det er fint til mine 177 cm, men den kan også fint lægges op, hvis den bliver for lang til dig. Enten kan du gøre det selv med skjulte sting i hånden eller måske få en skrædder (eller sykyndig i din omgangskreds) til det. Min er en str. 40, og jeg tænker, at det bliver fint i en rum tid efter fødslen også. Og ellers må den syes lidt ind i taljen, hvis og når det bliver relevant.

Jeg er vild med både farven, nederdelen, silken og hele udtrykket – og faktisk opdagede jeg, at den også er til en god pris på webshoppen, så det tip vil jeg lige dele, for I var en del, der spurgte på nederdelen i går på Instagram. Er du ikke til sennepsgul, så findes modellen også i sort og i en smuk, smuk fuchsiafarve. Find alle tre varianter HER (det er dog kun den sennepsgule og sorte, der er med rabat)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 natlige tvangstanker, når du er højgravid