Rabarber mojito - sommerens lækreste drink

Den smukkeste NATT-kjole

Bean har fået en ny natkjole. Det ønskede hun sig i fødselsdagsgave, og selvom jeg ved, hun tænkte på en gyselig jerseysag med Elsa-print, så købte jeg i stedet den, jeg vil elske at se hende i. En hvid bomuldskjole fra Natt. Det er romantisk og nostalgisk og minder mig om Astrid Lindgrens universer med Bulderby og Emil – og heldigvis elsker hun den. Ikke mindst fordi den dufter skønt af lavendel. Den kommer nemlig i en dragtpose lige til at hænge på sengegavlen med en lille lavendelduftpose i.

Mens jeg puttede Lillesøster den første aften i sommerhuset, tog Jonas de skønneste billeder af Bean. Det er ren idyl. Lyse aftener og et lyshåret barn i hvide bomuldsgevandter og gule gummistøvler. Jeg elsker de billeder. Ikke mindst fordi jeg kan se på Bean hvor sjovt hun har haft det med at tage dem <3

 photo DSC_0118_zpsghpf9gnf.jpg
 photo DSC_0110_zpsmehsdwvn.jpg
 photo DSC_0106_zpsf4nuzsbe.jpg
 photo DSC_0114_zpsradf0dzm.jpg

Den lette bomuldskvalitet er i øvrigt virkelig rar for hende at sove i, når nætterne er lune, som de er i de kommende måneder. Så det er ikke kun for æstetikkens skyld…

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber mojito - sommerens lækreste drink