Et (farligt?) tip om 40% på Comme Ci Comme Ca

Når man skal passe ekstra godt på maven

[ ANNONCE ]

Det giver god mening at passe på sin mave. Det er trods alt maskinrummet for hele vores virke, og alle der nogensinde har haft bøvl med maven, ved, at det om noget kan slå én helt ud. Man kan ganske enkelt ikke noget som helst, når maven ikke fungerer. Det giver god mening, når 70% af vores immunforsvar er knyttet til tarmen.

Det giver altid mening at passe godt på maven, men det giver særligt god mening, når man ikke kun har sig selv at tage vare på. Særligt som gravid bliver hele det indre system udsat for en del påvirkninger, når de fleste organer skubbes til side til fordel for et stadigt voksende menneske-in-the-making. Og særligt som gravid har jeg været opmærksom på, hvad jeg indtog. Skåret voldsomt ned på mængden af koffein, afstået fra upasteuriserede oste og større fisk (og har kigget langt efter andres osteborde eller velvoksne fiskefade..) Jeg har naturligvis også holdt mig fra alkohol – et halvt glas nytårschampagne undtaget. Husket at tage jerntilskud til at hjælpe min i forvejen ikke helt optimale blodprocent, som også er skyld i, at jeg desværre ikke kan være bloddonor. Skiftet vitaminerne ud med udgaven til vordende mødre og husket folsyren. Men derfor kan man stadig godt bøvle med en besværlig mave – udover den der forårsages af en kommende baby i party-mode kl 3 om natten, altså.

21371008_10159274272975375_5268465977888084011_n

Lactocare har udviklet ‘Mother & Child’ mælkesyrebakterier specielt til gravide og ammende med særligt fokus på at holde en voksende mave sund og rask indeni – og med et indhold af DHA fra fiskeolie, der svarer til det anbefalede daglige indtag. DHA bidrager til den normale udvikling af hjerne og øjne hos både fostre og hos børn, der bliver ammet. Der er faktisk også D-dråber med mælkesyrebakterier til de første 2 år. Det stadie er vi ude over, så vi er hoppet videre til næste stadie herhjemme.

Vi spiser dagligt mælkesyrebakterier herhjemme – både voksne og børn – og det har vi gjort i rigtig lang tid efterhånden. Vi opgraderer når det er ferietid med særlige mælkesyretabletter, der giver et boost inden vi udsætter os for fremmede bakteriekulturer, men hver morgen skal pigerne nok huske os på deres børnevenlige hverdagspiller, hvis vi selv skulle glemme det. Jeg synes mælkesyretabletter gør en forskel for os, for det er yderst sjældent at der er problemer med maverne her – i modsætning til den million danskere, der oplever det hver uge.

Skulle jeg engang skulle komme i lykkelige omstændigheder igen, så skifter jeg med overvejende sandsynlighed mine daglige mælkesyretabletter ud med en særligt strutmavevenlig udgave. Jeg er i al fald rigtig glad for at kende muligheden. Måske du kender nogen, der kan bruge tippet også?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et (farligt?) tip om 40% på Comme Ci Comme Ca