Familieudflugt til Knuthenborg

VIND: Olívy. Verdens bedste pusle-trick.

[ANNONCE – KONKURRENCE]

For snart et halv år siden blev jeg introduceret for Olívy for første gang. Jeg må indrømme, at jeg var en anelse skeptisk ved tanken om at fjerne skumvaskeklude og vand fra vores puslerutine. Jeg mener: det er jo sådan, man gør herhjemme. Jonas var også lidt skeptisk, men det var forventeligt. Skepticismen er en grundpille i hans vestjyske natur, har jeg lært efter 7 år. Dog var han frisk på at give konceptet med olie og kalk en chance.

Siden har vi vitterligt ikke set os tilbage. Det er nemt, hurtigt og praktisk at pusle med Olívy. Og resultatet ved at skifte skumklude og vand ud med Olívy? Lillesøster har aldrig nogensinde haft rød numse. Hun har ikke engang været i nærheden af det. Ikke til hverdag og ikke engang, når hun har haft dage eller perioder med rigtig mange ble-skift. Faktisk har jeg planer om at købe en stor flaske og en masse maxi-vatrondeller til dagplejen, når hun starter der om en måned.

Jeg tror ikke, der er en eneste familie i vores omgangskreds med babyer eller småbørn, der har undgået vores lovprisninger! Vi har anbefalet det endog meget varmt til alle gravide, vi kender og vi medbringer en flaske, når vi er ude. Meldingerne fra alle, vi kender, er at Olívy er nemt, praktisk og ikke mindst at det virker. Og ved I hvad. Det har jeg ikke fået en eneste krone, for at skrive. Jeg er derimod så begejstret at jeg selv har hevet fat i de to søstre bag Olívy og spurgt om de mon havde lyst til at give jer muligheden for at vinde mirakelmidlet.

Hvad er det så for noget magi? Olívy er ganske enkelt en blanding af olivenolie og en mild kalkopløsning, som man hælder på en vatrondel og ‘tørrer’ baby med i bleområdet. (Når der er lortebleer, skal man dog lige vaske af med en våd klud først). Fordelen – i forhold til vand – er, at baby bliver både renere og bedre beskyttet. Vand renser ikke i sig selv. Der er en grund til at vi også bruger sæbe, når vi vasker hænder, vasker op og vasker tøj. Olívy, derimod, renser effektivt af. De to ingredienser er en to-trins raket af beskyttelse og pleje. Olien skaber en hinde omkring babys bløde, sarte hud i det fugtige ble-område. Kalk er basisk og neutraliserer syre fra urin og afføring.

Produktet er i øvrigt helt og aldeles sikkert at anvende. Allergy Certified har givet det sit kvalitets- og sikkerheds-stempel, og det er en mærkning, der ikke går på kompromis med noget.
 photo DSC_0581_zpsulocr3ac.jpg

En lille flaske koster 99 kr og kan købes på apoteket (bl.a. HER). Det lyder måske dyrt, men en lille flaske holder altså i omkring 2 måneder. Maxi-vatrondeller eller babypads kan ofte købes på tilbud i Matas.

NU til det vigtige: 3 af jer kan vinde en flaske med Olívy. I må meget, meget gerne gøre jer selv den tjeneste at følge dem på Instagram og blive løbende opdateret med bl.a. tips og tricks til alternativ anvendelse. Jeg synes også, det vil være virkelig god stil at dele konkurrencen med jeres gravide/barslende venner og veninder, for jeg synes oprigtigt talt at denne puslerutine skal udbredes mest muligt. Det er karma. Konkret skal I såmænd bare lægge en kommentar til indlægget. Gerne med lidt info om jer selv, for jeg ved jo faktisk ikke rigtig så meget om jer 🙂

Jeg trækker en vinder efter d. 10. juli.

 

Bonus-info: Olívy er også virkelig velegnet til andre ‘fugtige’ steder på baby. Eksempelvis i halsfolderne. Og så er det også godt som pleje til dig selv efter for eksempel barbering.

 

For en god ordens skyld: jeg har hverken modtaget betaling eller produkter for dette indlæg. Det er ren og skær og helt oprigtig begejstring for et produkt, der bare virker, og som jeg har været så heldig at få lov at dele med jer.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

45 kommentarer

 • Anneli

  Nu kender du jo faktisk os, nogenlunde udemærket. Men vil lige give din lovprisning af Olivy et High-five med på vejen! Det er et fantastisk produkt!!
  Vi stiftede bekendtskab med Olivy engang i det tidlige efterår, sidste år. Og vi kan kun dele jeres begejstring! At vi fik købt vidunderproduktet med hjem fra apoteket, var takket være en informativ og venlig betjening på apoteket, hvor produktet netop var kommet på hylderne. Selvom vires datter dengang nærmede dig 2 år, og i perioder havde hovedparten af sine bleskift i vuggestuen (hvor vi ikke har inkorporeret Olivy), så har det været SÅ godt for hendes sarte hud. Så også deltidsanvendelse kan kun anbefales herfra. Og selv nu, hvor frk. H er stort set blefri, er det fortsat er standardprodukt på badeværelset, hvor den sarte hud lige får en tur, når hun eksempelvis har været i bad, fået skrammer på knæene eller lidt rigeligt sol på armene…
  Når det engang bliver tid til endnu en baby i hjemmet, er der ingen tvivl om, at Olivy vil blive brugt konsekvent!
  Men indtil da, så ville jeg da mægtigt gerne vi de en gang Olivy til en af de “barselskurve” jeg går og hygger mig med at lave til kommende babyer i familie og omgangskreds i øjeblikket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har lige hørt om Olivy og vil gerne prøve det på min lille dreng på 8 mdrs til tider røde numse ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chri

  Det er faktisk ikke længe side, at jeg søgte dit indlæg om Olivy frem. Da du i sin tid skrev det, var vi netop ovre blestadiet med vores (nu 3 ½ årige datter), og jeg ærgrede mig over ikke at have kendt til dette mirakelmiddel.

  Nu venter jeg en lillebror og kom i tanke om Olivy.

  Det skal naturligvis prøves på lillebror.

  Bonusinfo: Cand.jur. med både arbejde og bopæl i Kbh. K. Hemmeligt gift med kæresten gennem snart 14 år.Mor til pige på 3½ og gravid med lillebror (termin september). Følger din blog fordi vores hverdag, som du beskriver jeres, på mange måder minder om jeres, og samtidig er vi, tilsyneladende, vidt forskellige.

  God dag.

  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil mægtig gerne vinde til en af de søde nybagte mødre i min venindekreds, som fortjener at lære Olivy at kende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er jo lige det, jeg står og mangler 🙂 Så sent som i dag har jeg tænkt på, hvad jeg skulle gøre ved lillesøsters (8 uger) begyndende rødme og fugtighed i halsfolden og folderne på de små tykke lår. Og her er jo svaret! Vi kører ellers også skumvaskeklude og vand herhjemme. Der er utroligt mange “nummer 2” bleer her i hytten, så der skal stadig vaskes af. Men tanken om at afslutte med noget, der både plejer og renser mere end vand, lyder rigtig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Det lyder som et lækkert og gennemtænkt produkt, det gad jeg godt vinde til min bebs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva O.

  Jeg har termin på fredag den 8. og har faktisk været rigtig meget i tvivl om, hvilke produkter osv., der er smartest at bruge ved bleskift. Skal man bruge pudder, føntørre den lilles numse eller noget helt tredje? Derfor vil jeg enormt gerne vinde en flaske – det lyder dejligt nemt og godt for baby.
  Jeg er forresten førstegangsfødende. 27 år og bør i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine B.

  Jeg har tidligere stået på apoteket og overvejet at købe en flaske Olivy med hjem, men kastede mig alligevel ikke ud i det. Jeg var lidt i tvivl om hvorvidt det nu alligevel kunne være godt for babys numse. Så nu kaster jeg mig istedet ind i din konkurrence 🙂
  Jeg begyndte at læse med, da jeg i min graviditet ofte kiggede på lækre babyer på Instagram og faldt over billeder af din dejlige baby med de bedste kinder. Nu har jeg min egen egen baby på 5 måneder og hun har heldigvis lige så dejlige runde kinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Må ærligt indrømme, at jeg synes det lyder meget alternativt og næsten for godt til at være sandt at det skulle virke, men jeg kan godt huske hvor forfærdeligt det var når ungerne i den vuggestue, hvor jeg arbejdede for nogle år siden, havde røde numser. Så nu hvor jeg selv skal have en lille dreng (vores første barn) her om nogle uger så vil jeg da meget gerne prøve det af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg kan sagtens forstå din skepsis. Min jydemand havde det på samme måde. Men. Allergy Certified-stemplet er om noget en garanti for sikkerheden, OG så er det ret common sense i virkeligheden. Olien, der lægger sig som beskyttende og plejende hinde (og vasker effektivt af) og kalken, der er basisk og neutraliserer syre fra urin og afføring. Det er virkelig, virkelig godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det vil jeg da frygtelig gerne vinde og prøve af på den lille babyspire der ligger inde i maven. Har i forvejen en datter på 3 år, som led rigtig meget af rød numse da hun var mindre, på trods af alle mulige krumspring, for at holde det i bero.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  1. Gangs gravid som faktisk har fulgt bloggen meget længere end vores eget projekt baby har varet. Medicinstuderende med skøn kæreste og kommende far.
  Ville elske at bruge olivy efter at jeg havde undervisning i dermatologi og samtlige forelæsere haglede selv de reneste vådservietter ned, så de er i hvert fald ikke længere en mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Jeg kan huske tidligere at have læst om Olivy, men jeg havde ærlig talt glemt alt om det.. nu læser jeg om det igen, og med en lille størrelse på 3 måneder, så vil jeg virkelig gerne prøve det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Lidt om mig: gift, 3 store børn (skiftede den allersidste ble for ca. 6,5 år siden!), kontoruddannet, bor og arbejder i Herlev, guilty pleasure: at læse blogs❤️
  Jeg vil gerne vinde vidundermidlet til min søde svigerinde, som har fået sit første barn.
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg læste også det sidste indlæg og skyndte mig at gemme indlægget, så jeg ikke glemte det igen, når det blev aktuelt.
  Og nu er jeg så heldig at jeg skal have en baby til januar. Hurraaaaa.. Så jeg vil meget gerne vinde, da det er i min plan at bruge det alligevel når babyen kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Jeg har allerede planer om at bruge produktet på min lille pige der kommer til september:) en flaske mere ville være lækkert. Gift, fra norge, bor i århus:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Ejlsmark

  Læste om produktet sidst du skrev om… Og gemte det! Siden fik jeg min baby på nu 5 mdr, som gerne havde op mod 15 lorte bleer om dagen de første måneder med deraf følgende meget rød og rå numse!!! Kom i tanke om dit indlæg og har ikke set mig tilbage siden!!! Vi er vilde med Olivy og den fine fine babynumse der fulgte med😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   YAY – hvor er det dejligt at høre, at I også er glade for det <3 Og skønt at babys bløde numse er fin igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  Det vil jeg og min datter på 11 mdr gerne teste!
  Jeg er 34 år gammel, 1. gangs mor – og min datter er næsten på alder med Lillesøster så jeg nyder meget at læse med her nu hvor de to sådan “følges ad”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Den vil jeg da mægtig gerne prøve til min datter, når hun bliver rød og irriteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er mor til en dreng på 21 måneder og venter endnu en dreng i slutningen af oktober, så jeg kender alt til røde blenumser. Det ville være dejligt med et alternativ til vådservietter osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Begyndte at bruge Olivy efter du nævnte det her på bloggen første gang, og er max fan..! Det er nemt, skånsomt og meget meget anvendeligt for os som ikke har plads til pusleplads på badeværelset, og derfor skal slæbe vand frem og tilbage 😒 Så når lillebror melder sin ankomst til august blir Olivy en fast del af pusle-tør-nums fra start af 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg går rundt med en lille dreng i mavsen, så vil mægtig gerne vinde en flaske Olivý til ham og mig selv (det skal da afprøves på min atopiske eksem hud). Det lyder som et spændende og virkelig brugbart produkt (har to piger på 4 og 2 år, så kender til den sarte babyhud).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Nielsen

  Det lyder rigtig smart, sådan en vil jeg gerne vinde til den lille dreng, jeg venter 🙂 han har sat sig med hovedet opad, så jeg har en tid til et kejsersnit på fredag, det bliver spændende. Jeg har to store bonusbørn på to år, men dem har jeg jo ikke haft fra spæde, så det med blebørn er helt nyt for mig.
  Hilsen Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vores datter har af og til rød numse og det er nok olivy som bliver det næste valg, hvis rødheden fortsætter. Kunne være lækkert at vinde den første flaske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uhh det ville være ideelt til min lille krudtugle på 10 mdr. Hun er ved at få en masse tænder så vi har perioder med irriteret og rød numse. Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg er mor til 2 skønne piger – en på 4 måneder og en på 7 år:) vi bruger dagligt olivy – skulle lige overbevise min mand, men han er nu også fan – og er næsten bedre til at bruge det end mig🙈 Vi bruger det også til andre “skader” og under babyen’s arme – til at aflaste hendes hud, de steder hvor der er “folder”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Der ville lillebror på 10 dage rigtig gerne prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det vil vi meget gerne prøve, eller rettere, jeg vil gerne (har også en jysk og skeptisk kæreste der skal overtales).
  Vi har sammen Victor på tre måneder.
  Og faktisk har jeg ledt efter Olivy i de århusianske apoteker, dog uden held. Så vi vil meget gerne vinde tre styks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh h, det vil jeg gerne vinde. Min søn er en uge gammel og synes faktisk det er svært at vaske afføring ordentligt af selvom det virker rent nok efter vand og skumklud.
  Tak for en dejlig blog og instagram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Det vil jeg super gerne prøve til Gudrun Marie på 4,5 mdr. (Korrigeret alder 6 uger)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det vil jeg rigtig gerne prøve til min søn på 19 mdr.. Han har faktisk tit en lille smule rød numse og indimellem så meget at vi må bruge inotyol tjæresalve..
  Vi bor i det midterste Jylland og er en familie på (indtil videre) 3.. Villas er 19 mdr og er en lille fyr med krudt bagi – i mere end en forstand 😉
  Jeg nyder at følge med på bloggen her – holder især af de intellektuelle overvejelser om det at være mor/børnefamilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det vil jeg gerne vinde til vores datter på 2 – der ofte døjer med en rød numse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhhhh det ville jeg gerne vinde til min lille datter på 7 uger, så hun kan blive ved med at beholde sin silkebløde numse 😍💝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Åh, den vil jeg gerne vinde! Vi har prøvet det og det var fantastisk! Desværre fører langt de fleste apoteker i Aarhus det ikke, så jeg har haft svært ved at opdrive det igen, da vores første flaske var opbrugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dyveke

  Vi har også haft glæde af Olívy til vores datter med meget sart hud! Og når lillebror kommer til oktober kommer vi til at bruge det endnu mere… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg er gravid med vores andet barn og har termin i august – jeg har ikke styr på særlig meget endnu, så det kunne være rart med lidt godt til puslepladsen. Har læst så meget godt om olien efterhånden. God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  HEJ! Jeg studerer stadig i Aarhus, mit speciale på Nordisk skal skrives i efteråret — og jeg bor på et lille landsted i Vendsyssel sammen med min mand og vores tre børn… Og vores mange, mange dyr! Og vi vil GERNE prøve fransk fornøjelighed til den mindste numse! Vi plejer at bruge tryllesalve, men vi er da ÅBNE over for gode produkter 😉 God aften!

  Kh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det kunne jeg tænke mig at vinde, til min lille dreng. Han er lige begyndt på “rigtig” mad efter at have levet af bryster de sidste 6 måneder. Og jeg synes det er tydeligt at mærke på ble skiftene de er blevet hyppigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Helga Hansen

  Jeg er mor til to drenge på hhv 10 mdr og 4 år. Jeg er uddannet fødevareteknolog og pt på barsel. En flaske Olívy ville være skønt at vinde til bleskiftene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Er netop blevet mor til en lille dreng for 3 måneder siden, så jeg tænker da at det næsten ikke kan være mere oplagt ? 🙂

  Lidt om mig… Er en problemløser af rang – kan faktisk ikke lade et problem/udfordring ligge, uden konstant at tænke på en måde at løse det på – har fornyligt ‘opfundet’ en viskestykkeholder (en slags krog lavet ud af FIMO) til vores grebsfrie køkken, fordi vi i al sin enkelhed virkelig har brug for greb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er mor til en dreng på 7, og om, 5-6 også til en lille pige, som jeg godt kunne tænke mig at vinde produktet til. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inie Færk

  Spændende produkt som bestemt må testes. Bjørk på 2 år og 9 mdr har netop smidt bleen, så vi nyder nemheden lige nu. Men om 2 måneder melder lillebror sin ankomst, og så skal der jo nok blive rig mulighed for at få afprøvet olien!😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Vil så gerne prøve produktet – har hørt godt om det flere steder, så nu må det være tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Vi og jeg kan virkelig KUN anbefale det! Det er rigtig, rigtig godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familieudflugt til Knuthenborg