Hvordan Bean blev til Bean

VIND: gaven til Verdens Bedste Far

 photo farsdaggiveaway_zpsf073a950.jpg

Fars Dag er (næsten!) lige om hjørnet, og jeg har fået lov at forkæle faren her i huset med noget, han sætter stor pris på; nemlig gyldne dråber. I over 2 år har jeg skrevet småt og stort om ham her på Østfronten – de gode øjeblikke, de træls øjeblikke og alt muligt derimellem. Der er masser af historier om ham herinde; mest af alt i rollen som far. Jeg er ikke selv en whisky-pige, men Kæreste giver denne flaske sine absolut varme anbefalinger.

Glenfiddich vil i år gerne fejre alle de dejlige fædre, der tager en ekstra lorteble, tager nattevagten med en bøvlet tumling og i øvrigt er klar med et kram og et kys, når det hele er lidt for træls, og derfor har jeg fået lov at sætte 3 flasker Glenfiddich 15-års single malt whisky så du kan forkæle en far på Fars Dag d. 5. juni. Fordi efter en ekstra lorteble, en ekstra lortenat og en ekstra hård periode, har faren herhjemme i den grad fortjent en stille aftenstund med en god whisky.

Fortæl min din far-historie inden d. 2.6., så er du med i konkurrencen om en flaske whisky til din far, dine børns far – eller en helt tredje far, der betyder noget særligt for dig.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

19 kommentarer

 • Nå står det godt nok imellem min egen far der altid har en hånd til rådighed – eller verdens bedste kæreste!

  Men tror det vil være min far;o Min far var nemlig den der tog den fulde barsel med 4 piger – og har virkelig været hane i en høneflok. Efter hvert blev mine forældre skilt, men han har alligevel altid været der. Tager altid telefonen for at give et godt råd om alt og mulig – og tager tit og ofte turen ned til os i Århus helt fra Norge for at give en hjælpende hånd til det der liiige står og skal fikses! Det skal helt klart ikke undervurderes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min mand og far til vores datter på 1,5 år fortjener i den grad en fars dags gave. Og en flaske whisky ville være den perfekte gave; han elsker whisky.

  Han fortjener den af mange grunde. For at være en fantastisk far og god mand, men ekstra meget i øjeblikket fordi han er manden der tager lortebleerne. Jeg er gravid igen og har døjet med en enormt kvalme den sidste måned – og det med lortebleer har jeg haft liiiidt svært ved. Så far har klaret dem hver gang han har været hjemme, når der har været én 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Min far fortjener at vinde denne fantastisk gode prime, da han er VERDENSBEDSTE FAR. Min far har altid været der for mig og er der altid for mig, og ikke mindst i denne sværere tid, hvor jeg har haft brug for at blive kørt til og fra sygehuse. Her har min far altid stået klar til at tage med mig, også selv om det betød at han skulle tage fri fra arbejde og køre de 138 km der er hjem til mig, for at hente mig, og køre mig på sygehuset 30 km væk fra hvor jeg bor. Han står altid klar med en hjælpende hånd lige meget om han har tid eller ej. Min far sætter altid hans børn, svigerbørn og børnebørn før alt andet og gør alt for os alle. Min far er der altid for mig, mine søskende og min kæreste og jeg for ham <3 Jeg er fare pige, og derfor syntes jeg min far fortjener denne whisky.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Mine børnenes far fortjener flasken fordi han ville elske detn . Nåh ja og fordi han har lige sovet sammen med den store de sidste to nætter da han fik skoldkopper… 😉 og helt frivilligt endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Min mand er desværre ikke far til mine børn, jeg har 2 drenge og det har han også.
  Han gør ikke forskel og han lægger altid øre til problemer og diverse andre ting hvor mor ikke rækker, han kører dem gerne hvorhen de vil, han tager morgentørnen med morgenmad og madpakker og er i det hele taget fantastisk, så han fortjener så meget nogle gode gyldne dråber 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  ihhhh hvor er det en lækker gave, jeg er sikker på den vil faldt i god jord her hos vores farmand, så er jordens dejligste mand, fyldt med varme og kærlighed , både til mig og ungerne, der er altid trykhed og glade dag når vi er sammen, han er super godt til at lege med ungerne, læse godnat historie, og tage på lange ture. han for virkelig en til at føle sig værdsat og vigtig i sit liv – verdens bedste far <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sådan en ville jeg da gerne vinde til min far, som er en kyndig whiskykender. Min far er et meget specielt menneske, som altid giver dig sin ærlige, uforbeholdne mening om ting, og som altid kun vil alle det bedste. Jeg kan tale med ham om alt, og man kan altid regne med ham, uanset om han laver en aftale med dig, eller du skal have hjælp til ham fra noget. Derudover, er han en mand som klarer en 60-timers arbejdsuge, +10 timers frivilligt arbejde om ugen, samt overskud til familie og vennerne (Så jo, han kunne sikkert godt trænge til at sætte sig og slappe af med en flaske whisky), og så er han bare en kæmpe inspirationskilde, som jeg er utrolig glad for at være afkom af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg har tre dejlige sønner som alle er super dejlige fædre som tager sig af deres børn/mine børnebørn på lige fod med mødrene ! Det er så dejligt at se sine børn udvikle sig til fantastiske fædre – skøøønt ! De kan jo dele en fl. hvis jeg er heldig ! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hej. Super fin gave. Jeg kan ikke få lov til at sende min fortælling. Kan du se den?
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det kan du tro jeg kan – jeg skal bare lige godkende kommentarerne først 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

   Ja det ved jeg 😉 Men det var fordi den skrev jeg ikke kunne komenter men den er der 🙂 1000 Tak Hav en god aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var så lidt 🙂 Mystisk med den besked! God dag til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den gad jeg godt give min kæreste. Han er sådan en skøn og omsorgsfuld far for vores dejlige tumling – i øjeblikket ligger de og snorker om kap. Det holder mig vågen men det er næsten for sødt til at jeg nænner at gøre noget ved det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil gerne vinde tre flasker whisky til min svigerfar, fordi han har arbejdet benhårdt hele sit liv og i den grad har formået at vende en negativ social arv til en postitiv! Derfor har han fortjent at smække benene op og nyde et glas eller to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Min far er unægtelig den bedste far – den mest omsorgsfulde og den mest kærlige.

  Efter mine forældres skilsmisse for snart 10 år siden, giftede min far sig igen. Heldigvis med en skøn kvinde der bragte flere børn ind i familien og derved både flere yngre og ældre søskende til min biologiske bror og jeg. Disse børn har aldrig rigtig haft en far-figur i deres liv og længtes selvfølgelig efter det. Især den yngste, som meget hurtig blev tæt knyttet til min far. Jeg var selv gymnasie-alder her og var i slutningen af min teenage-tid hvor jeg altid var på tværs.
  Og jeg må indrømme at jeg blev SÅ stolt over min far i denne periode (og er det stadig!). Han gik bare straks ind i far-rollen (og hvad det kræver af både gode og mindre gode stunder som alle andre med teenage-børn formentlig kan nikke genkendende til). Han tog hendes børn til sig 100% som sine egne – stod op kl. lort om natten for at hente os alle møg fulde ved diverse mærkelige barer, kørte og bragte altid til alt, var altid god for råd/støtte og var bestemt lige så skuffet over mig, min bror og mine nye søskende når vi gjorde noget der var åbenlyst forkert. Hverken jeg eller mine søskende har på noget tidspunkt følt os forsømt eller glemt, men har tværtimod oplevet en far/bonus-far der altid havde hjerterum nok til os alle! Selv da en af mine bonus-søskende desværre afgik alt for tidligt ved døden, var han der for os alle. Selv nu, hvor vi boligmæssigt er spredt ud over hele DK kan vi bare ringe efter hjælp – og så er vi sikker på at han står der med det samme.
  Jeg tager i den grad hatten af for den opmærksomhed han har givet os, for den skønne sammenbragte familie han har været med til at skabe og for den fantastiske støtte og kærlighed han har givet mine bonus-søskende i en tid hvor de manglede det uden at tilsidesætte mine eller min biologiske brors behov.

  Jeg mener derfor at han helt sikkert fortjener lidt ekstra forkælelse til hans whisky-elskende hjerte, så han ved at vi børn alle sætter utrolig stor pris på ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Min far har været verdens bedste far! Væbnet med humor og et stort engagement har han skabt en fantastisk sjov og indholdsrig barndom for min søster og jeg. Humor kan løse selv de sværeste situationer og sorger op til et frugtbart springbræt mod noget nyt – – så er det nemmere at navigere i livet – det tager jeg videre til mine egne børn. Tak ♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Mine børns far døde desværre af en hjerneblødning, da de var 12 og 14 år og efternøleren i vente 🙁 , så vi fejrer min far. Tak for kørsel, pasning legen med barbiedukker o.s.v. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Min mand er simpelthen verdens bedste far for vores 2 drenge som han leger, hygger, spiller, hopper, synger, danser, kysser, krammer og er efter dem når der er brug for det :)) …. Og så er han kæmpe whisky fan;) krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Min mand ville blive så glad hvis jeg vandt en flaske whisky til ham og jeg synes faktisk han fortjener den og/eller en anden fin gave på fars dag:)

  Min mand har valgt at tage tre mdr. barsel fra vores datter var 6,5 mdr. De første par dage var total op af bakke for os alle. Jeg synes det var så hårdt at gå ud af døren, vores datter savnede sin mor og min mand blev ret overrasket over, hvor hårdt det egentligt er at gå hjemme med en lille baby.
  I dag går det meget bedre, min mand og datter hygger sig med bl.a. babygymnastik og legestue. De har fået et ret tæt forhold – min datter græder når han går.
  Min mand synes stadig at det er hårdt men han nyder også at gå hjemme på barsel:D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan Bean blev til Bean