Wanderlust // postkort fra Lesbos

Girly kicks // De første sko

På mandag starter Lillesøsters karriere som institutionsbarn. I knap 13 måneder har hun været hjemme med en eller begge sine forældre. Sine primære omsorgspersoner. Hun har skullet forholde sig til tre mennesker – plus løbende gæster, naturligvis.

 photo DSC_0654_zpsqrvfxecz.jpg

Det er en god mavefornemmelse, at hun har rundet sin første fødselsdag og har lært at kravle, før hun skal afsted. Det er en rigtig god mavefornemmelse, at hun skal starte i flerbørnsdagplejen lige om hjørnet. Hvor de kender os og glæder sig til at få Lillesøster ned. Helt oprigtigt glæder sig.

Jeg er igang med at få overblik over, hvad vi skal have pakket sammen til hende. ‘Nogen’ skal på loftet og rode kasser igennem for at se, om vi har et lillebitte sæt regntøj årgang Bean et sted deroppe. Og med nogen mener jeg naturligvis Jonas. Eller mig selv, hvis vi faktisk er interesserede i at finde noget.

Olívy, vatrondeller og bleer skal også med. Lillesøster bruger ikke sut, trods Jonas’ ihærdige forsøg, og måske er det smart med noget, hun kender og er tryg ved til trøst og søvn i dagplejen. Vi er derfor igang med at gøre en af bamserne herhjemme til en sove/trøstebamse.

Sko har vi også styr på. Lillesøster går ikke endnu, men nu har jeg købt et par bløde prewalkers til hende, så hun kan få fodtøj på, når hun er på tur med dagplejen… og ih altså. Jeg havde faktisk glemt, hvor helt ekstremt sødt fodtøj i str. 19 er. Bean er efterhånden en str. 29, og selvom der stadig er 10 skostørrelser op til mine plader, så er det alligevel ikke længere så småt, at det er decideret nuttet.

 photo DSC_0650_zps4n6dwt7b.jpg
 photo DSC_0660_zpssbjrnxsw.jpg

Lillesøsters sko er fra PomPom og købt hos vores lokale sko-pusher, hvor de har et stort og godt udvalg, holdninger til de sko, de sælger, en grøn profil og ikke mindst virkelig god service. Beans nye kicks er fra New Balance, og de løber virkelig stærkt, skulle jeg hilse og sige.

2 kommentarer

 • Kirsten

  Kære Stine. Tak for en skøn blog. Jeg har fulgt siden engang mellem Bean og lillesøster, og jeg er fan af jer alle ❤️. Vi har fået en datter for snart 4 måneder siden, og vores største ønske er, at hun får plads i flerbørnsdagpleje, når hun engang bliver 13-14 måneder. Hvad gjorde I i forbindelse med opskrivning? Jeg har ringet til Pladsanvisningen og fået dem til at notere, at vi helst vil have hende i flerbørnsdagpleje og næsthelst almindelig dagpleje. Hvad har været jeres “taktik”?
  Bedste hilsner Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tusind tak for din søde kommentar – og stort tillykke med jeres pige. Der er vist ikke så meget andet at gøre end hvad I allerede har gjort. Og så snakke løbende med dagplejen og Pladsanvisningen, når hun nærmer sig et år. Jeg krydser fingre for jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanderlust // postkort fra Lesbos