Sommerlig peach melba lagkage

Fødselsdagsglimt

Det er næsten en uge siden, Lillesøster blev 1 år gammel. Måske har jeg ventet så længe med at kigge kameraet igennem fordi jeg stadig er lidt i en tilstand af fornægtelse. Tænk, at jeg har en 1-årig. (Og en 4-årig, naturligvis, men hendes alder har jeg trods alt haft snart 4 måneder til at vænne mig til) En 1-årig, der i helt vanvittigt tempo udvikler sig. Motorisk, mentalt, socialt. Det bliver mere og mere tydeligt at hun forstår hvad vi siger og reagerer på det. Hun kopierer, aber efter og gør fagter og ting, som hun ved, får os til at smile og le.

Hermed lidt glimt fra en hyggelig fødselsdag med vilde blomster, hjemmelavet lemonade (jeg kan i øvrigt IKKE anbefale at presse citroner til ca en liter saft med de bare hænder. Av.), peach melba kage (find opskriften her), frugtkopper, nybagte boller, græske delights – og et sjældent billede af os alle 4.

 photo DSC_0662_zpst1ko6iwf.jpg
 photo DSC_0612_zpscjngphvn.jpg^^ Dagens glade fødselar. Som naturligvis fik sin egen miniaturekage, men ikke var frygteligt imponeret over den. Lillesøster er mere til det salte end det søde køkken. Også det har hun åbenbart arvet fra sin far.
 photo DSC_0644_zpsqgb7z0nv.jpg
 photo DSC_0646_zpsm7oh0gle.jpg
 photo DSC_0650_zpsiilv0s7n.jpg
 photo DSC_0698_zpsstwvhb8f.jpg
 photo DSC_0668_zpsllggglqp.jpg
 photo DSC_0692_zpsic2qbbok.jpg
^^Et uhyre sjældent familieportræt og et (mislykket) forsøg på at få alle til at kigge samme sted hen! Og nej. Vi nåede ikke lige at rydde op i reolen inden vi fik gæster. Beans smukke, smukke kjole er i øvrigt købt hos Marmar og er sat ned med 50% lige nu. Hun har en str. 5.

1 kommentar

  • Marie

    Skønt billede af jer fire! Og dejlige glimt fra den første fødselsdag. Min lille datter er lige blevet er halvt år, og selv dét føltes stort! Tillykke med jeres fine lillesøster.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlig peach melba lagkage