Anbefaling: Udflugt med børn til Fregatten Jylland

At springe over, hvor gærdet er lavest. Nem aftensmad fra Knorr

[ANNONCE]

I disse dage er nemme løsninger virkelig det, der får logistikken til at hænge sammen herhjemme. Lillesøster vågner stadig alt for tidligt om natten morgenen. I morges satte hun ny rekord ved at slå øjnene op og pludre glad kl. 04.10. Som regel mener hun det er morgen et sted mellem 5-5.30. Det har efterhånden stået på i en lille måned, og både Jonas og jeg kan mærke, at overskuddet begynder at blive lidt flosset i kanterne.

… hvilket bringer mig tilbage til de nemme løsninger. For snart to år siden var jeg afsted på en rejse til hjertet af Spanien for at lære om Knorrs holdning til bæredygtighed og i særdeleshed brugen af bæredygtige tomater. Det var en lærerig tur, der åbnede mine øjne for, at det faktisk er ‘ægte’ tomater, der er i Knorrs tomatprodukter. De er bare komplet dehydrerede og pulveriserede fra tomatproducentens hånd. Når vi får tomatsuppe herhjemme, er det snarere reglen end undtagelsen, at det er Knorrs Chunky Italian, der er i skålene. Både fordi den er bæredygtig, men absolut også fordi vi synes, den smager rigtig godt.

For et par uger siden blev jeg introduceret til Knorrs nyeste tiltag. 4 forskellige kit med ‘verdensretter’, der består af krydderiblandinger og andre ingredienser. De nye retter er lavet til to, men med ekstra ‘fyld’ i form af mere grønt og evt. mere kød kan de fint bruges i en familie med to små børn.

enchiladas

Vi har smagt os igennem det hele, og vores absolutte favorit er de mexicanske enchiladas. (Ikke mindst fordi dippen er vanedannende god!) I stedet for følge instrukserne på pakken slavisk har vi brugt krydderier og mini-tortillas som udgangspunkt og ladet os inspirere til at lave lækre, små quesadillas. Kongstanken er da også, at man kan tage udgangspunkt i en smag eller et køkken og så tilføje sine egne idéer. Lav retterne vegetarisk – eller brug tigerrejer i stedet for kylling til curryen. Brug de grøntsager og ingredienser, du har i køleskabet og køkkenskabene i stedet for at handle alt muligt ind. Det er her, det dér med nemme løsninger begynder at give rigtig god mening for mig.

Jeg er ikke fan af alle Knorrs varianter. Sorry, men pulverbearnaisen er virkelig ikke en rigtig bearnaise i mine øjne. Sådan en skal nærmest kunne stå selv og have en intens estragon-aroma.

Nemme løsninger skal være ordentlige. I smag og i kvalitet. Det er den italienske tomatsuppe og det er de nye verdensretter også. Så hvis I ligesom os af og til ender i supermarkedet kl lidt-for-tæt-på-spisetid uden en god idé til dagens menu, kan jeg godt anbefale at smide en pakke verdensretter i kurven. De mexicanske især. Så kan man jo også altid lægge et par Sol-øl ved siden af, hvis det skal være 😉

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Udflugt med børn til Fregatten Jylland