Parenting - advanced level

Psykisk terror

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at jeg var i et virkeligt dårligt forhold. På daglig basis bliver jeg slået, sparket, skubbet til, nevet, revet, råbt ad og udsat for systematisk søvn-frarøvelse.

Det er tigeren, der er på spring. Lillesøster er i gang med endnu et af de berømte og berygtede tigerspring eller udviklingsspring, og det er tydeligvis et, der kræver en masse af hende. Jeg har vitterlig endnu ikke oplevet hende SÅ sur, ked og på tværs som hun er i øjeblikket.

Det er skisme heldigt for hende, at hun er så sød i øvrigt; dufter skønt af baby og har de blødeste, rundeste kinder og lår, som stadig indbyder til kys. Ellers havde jeg sat hende endog meget billigt til salg. Til gengæld er jeg lidt træt af at det ikke er en gangbar løsning at lade sit barn skrige sig i søvn. Hvis den slags var ensbetydende med glade, trygge børn, så kan jeg love for at jeg havde fyret op for fjernsynet, sat en skål chokolade på bordet og plantet min fede mor-røv i sofaen med strikketøjet resten af aftenen. *suk*

tigerbaby

^^ Man kan godt se det, ikke? Lille, vrede, bestemte tigerbarn.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parenting - advanced level