Ambivalens

Boligdrømme og simple living

Åh, der er noget ved januar, der altid giver mig lyst til at rydde ud og rydde op – og optimere vores bolig og liv. Jeg elsker konceptet med simple living, men jeg kommer nok aldrig til at kunne skære helt ind til benet og kun have 100 ejendele. Der skal også være plads til Beans (og på sigt Lillesøsters) dimserier, Jonas’ tegneserier og vores fælles bøger og billeder.

Jeg tilbringer de fleste af mine timer hjemme med Lillesøster i stuerne, og de har stået nogenlunde på samme måde siden vi flyttede ind for snart 4 år siden. Vores behov har ændret sig i mellemtiden, og nu har jeg endelig fået en undskyldning for at ændre lidt på det hele.

Jeg har forelsket mig i en skænk i teaktræ, som kommer hjem til mig om en uges tid (og er min fødselsdagsgave fra min familie). Den har en indbygget bar, masser af opbevaringsplads og er forfærdeligt smuk. Den kræver også en gentænkning af indretningen i begge stuer, så jeg har tænkt, tegnet og tænkt lidt mere, og jeg tror, resultatet bliver fantastisk. Jonas er som altid skeptisk på forhånd, men han plejer at blive omvendt, når jeg er færdig.

Indtil den kommer og jeg kan gå igang med at rykke rundt og få forenklet udtrykket i stuerne, bliver jeg inspireret på Pinterest, i boligblade og af det smukke, stille vintervejr.

simple living

Strikkeriet kommer til at vente lidt, så jeg kan bladre mig igennem The Kinfolk Home. Jeg har netop klikket hardback’en hjem HER til en god udsalgspris.

Skænken har jeg i øvrigt fundet hos Æstetikken, der har (farligt) mange smukke sager. Jeg glæder mig sådan til at vise den frem.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Jeg elsker også simple living – sådan på papiret. Kan bare ikke finde ud af at praktisere det. Men sjovt du nævner, at I skal have plads til Jonas’ tegneserier. Sådan er det også herhjemme – faktisk står der ret mange i reolen i plastikindbinding. Det er ikke smukt, men det er Steffens og ham skal der jo også være plads til ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Næh, men nu er jeg igang med at læse og nyde og kigge i Kinfolk Home – og det er ikke simple living, men slow living. Det kan jeg meget bedre. Skægt at I også har tegneserier og comixs – her fylder de 7 hyldemeter, og så er der alle dem, der er på loftet og er blevet solgt fra… *suk*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambivalens