VIND: en sommer uden sved med Rexona

Postkort fra Provinsen

Et lille postkort fra ferieland her i provinsen (læs: et sted på Vestsjælland). Vi har det godt og nyder en pause fra hverdagen – ikke mindst at have tid sammen alle tre.

 photo DSC_0118_zps50937024.jpg
 photo DSC_0095_zps0220e9f0.jpg
 photo DSC_0107_zps3359c032.jpg
Der er så dejligt på landet // Fake it till you make it-entusiastisk mor, her som ‘The Incredible Hulk’ i svedende varmt og ustyrligt grimt fat-suit // Ingen sommer uden is (eller chokolade på kinden)

Dagens regnvejr kaldte på indendørs aktiviteter, og hvad er så mere oplagt (host) end 4000 m2 legeland? Intet, hvis man spørger Bean og Kæreste, så jeg efterlod en god del af skepsisen i den ikke-eksisterende garderobe, for der var højt til loftet, lyst og enorme malerier med junglemotiver fra gulv til loft på samtlige vægge. Og man måtte have madpakke med. Og – måske vigtigst af alt! – der var ingen hæslig, upbeat, sync’ed ‘børnemusik’. Bean tonsede rundt i to stive timer, kastede et æg, 3 fiskefrikadeller, lidt rugbrød, 300 ml væske og et par jordbær ned og tonsede afsted igen. Hun blev rasende, da vi skulle hjem, fordi det var sovetid for små, storsvedende børn.

Jeg ved godt, jeg er hendes mor, og dermed på ingen måde uvildig dommer, men jeg synes det er så vildt, hvad hun kan – og tør! Skulle man gå efter motorikken alene, ville jeg aldrig gætte hende til godt 2 år. Jo, jo, lidt morpral skal der være plads til (selvom jeg selv-føl-gelig godt ved, at dit barn på over 3, der ikke selv kan klatre op og ned fra gyngehesten på legepladsen eller op ad rutschebanen, har færdigheder som Bean sikkert ikke har!)

Psst: Husk lige, at du kan vinde kampen mod sveden og antiperspiranter fra Rexona lige HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: en sommer uden sved med Rexona