Romantisk getaway - Skjoldenæsholm

Fars Dag’ish

Den sidste uge og de næste par uger bruger Kæreste al sin tid på engelsk stil. Andres, vel at mærke. Han har nemlig over 200 essays at gennemgå for at dette års studenter kan få en sidste karakter. Det betyder, at der ikke er megen fritid – heller ikke selvom det er Grundlovsdag og Fars Dag og både Bean og jeg havde fri.

Kæreste har tilbragt en stor portion af dagen på biblioteket mens Bean og jeg har leget, krammet, sunget og været huslige – men lidt fejring nåede vi trods alt. Bean og jeg lod Kæreste sove længe og gik til bageren efter morgenbrød og jordbærkage til eftermiddagshygge – og handlede til hjemmelavede burgere til aftensmad. Selvom mærkedage ikke er noget, vi går specielt meget op i, så synes jeg alligevel om idéen med en særlig anledning til at anerkende og fejre hinanden. Kæreste er en fantastisk far, og selvom vi ikke er enige om alt eller om den bedste måde at tackle Bean på i alle situationer, så tror jeg samtidig, det er sundt at hun oplever, at der er mere end éen rigtig måde at gøre tingene på. Han er så god til at lege og tumle med hende – og han er min klippe, når jeg har været presset, bliver forskrækket eller kommer til at læse eller se en uhyggelig historie om børn, der kommer til skade. Der skal meget til at vælte ham ud af balance – men heldigvis er han modig nok til at prøve nye ting. Dog ikke uden en god portion indledende vestjysk skepsis.

Bean? Hun elsker sin far. Og det kan jeg sådan set ikke fortænke hende i. Sådan har jeg det også med min far – teenagedramaer til trods. Det er ham, der har givet mig glæden ved løb, nysgerrighed på kunst og kultur og glæden ved at lære (sammen med min mor, selvfølgelig!). Han er et af de mest intelligente mennesker, jeg kender, og den måde, ham og min mor har hjulpet både mig og min familie i de sidste år har været uvurderlig. Når jeg ser ham med Bean er det også ren lykke – lyset i hendes øjne, når Morfar dukker op i døren er fantastisk.

Fejrer I Fars Dag? Eller Mors Dag? Eller andre mærkedage?

 photo DSC_0016_zpsceefc5b7.jpg
 photo DSC_0018_zpsd652664e.jpg
 photo DSC_0020_zpse3b87a26.jpg
Eftermiddags-lykke med mine yndlingsmennesker og jordbærkage… og en Bean der helst ikke vil have kage-indtag afbrudt af fotosessions!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romantisk getaway - Skjoldenæsholm