Ønsker til en 2-årig

Tivoli i solskin og en vinder

Vi har nydt, nydt, NYDT solen i denne weekend. Hvor har det været helt igennem fantastisk, og hold nu op, hvor giver det meget overskud.

Lørdag efter Beans middagslur tog vi toget til Tivoli, og Bean nærmest dansede en glædesdans på stuegulvet, da vi fortalte, at vi skulle besøge Rasmus Klump Land. Jeg forudser, at vi kommer til at besøge Tivoli maaaange gange denne sæson. Mormor er så dejlig at sponsorere Sølvkort til både Søsterlil og jeg, og med sådan et er det jo ligemeget om vi er i den gamle have i en halv time eller en halv dag.

Lørdag blev nærmest til en halv dag, og Bean havde en kæmpe fest. Specielt med musikinstrumenterne hos Klump (me’er spille, moar!), men Tivoli Garden var vældigt spændende, og de fine springvand og den gamle karrusel var vi også forbi et par gange.

Nåja, og så skulle jeg jo også trække en vinder af et par fribilletter til Ordrupgaard – Eva K, jeg har sendt dig en mail. Tak til alle jer, der delte gode kunstoplevelser og til Ordrupgaard for at sponsorere billetter.

 photo DSC_0278_zps70ae6fa7.jpg
 photo DSC_0289_zpscbbd4a76.jpg
 photo DSC_0296_zps67e9b72d.jpg
 photo DSC_0300_zps8f047589.jpg
 photo DSC_0336_zps2867ad4c.jpg
 photo 59f1a61b-c46c-47f4-a947-65f9845f3ea8_zps47baf9b7.jpg
Bean er i skjorte fra Zara Kids, jeans fra Norlie og lakstøvler fra Angulus (som er udnævnt til favoritsko herhjemme af den bestemte lille dame)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Eva k

  Wiiiiii 😉 hvor spændende at læse bloggen og finde sit eget navn i indlægget;) tak for det! Jeg glæder mig til besøget og håber at den lille vil også nyde det, det bliver første gang han skal på museet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hvis ikke han er vild med Van Gogh, så vil jeg vove den påstand at Jeppe Heins spejl-installation i kunstparken er spændende for alle aldre 😉 God fornøjelse og tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til en 2-årig