Noget om samsovning og putning

Ønsker til en 2-årig

Det er vist ved at være på høje tid at lave en ønskeliste til hende, den snart 2-årige, her i huset

Det er ikke ligefrem fordi Bean mangler noget, men når man har fødselsdag, skal man have gaver. Basta. Vi er nået frem til en blanding af hyggeligt og praktisk, og selvom Beans kost i tumlingestørrelse også gør det ud for en kæphest, så er jeg alligevel sikker på, at en ‘rigtig’ kæphest vil være et kæmpe hit. Bean elsker også at være med til at ‘lege’ med min røremaskine, så en i ministørrelse fra Kæreste og mig skal hun have. Hun er også ved at være gammel nok til at være mere aktivt med i køkkenet; men så har hun brug for sikkert udstyr. Løbecyklen har jeg skrevet om tidligere, og selvom jeg er vild med Vespa-modellen, så tror jeg at en lettere model med blødere sadel er vejen frem. Cool og praktiske sko til legepladsen – eller til masser af besøg i Tivoli og ZOO er også et hit, og eftersom hun er ved at vokse ud af alt sit nattøj, så er lidt nyt på den front er vist påkrævet.

 photo beansoslashnsker2a30A0r_zpsed849b6a.jpg

 Leo str. 2 år fra Marmar // Nattøj str. 2 år fra Petit Bateau // Kæphest // Løbecykel // Køkkenknive til børn // Årskort til ZOO // Cool ørkensko str. 23 til vild leg fra byKier // Røremaskine fra Janod (fra mor og far)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om samsovning og putning