Børnevenlig mad

Hvad er småt og squishy og helt Neutralt?

 photo DSC_0018_zps6ec5fd33.jpg

 photo DSC_0016_zps4d2c1b06.jpg

Jeg var for lidt tid siden i Valby for at høre lidt om Neutrals nye vaskekapsler, der skal gøre noget ved danskernes (herunder også min) uvane med at overdosere vaskemiddel. Ved samme lejlighed fik vi ‘neutrale’ snacks og jeg tror, jeg skal eksperimentere lidt med at finde frem til opskriften på de blomkålsshots, der er på første billede. De smagte godt.

Overdosering er ikke godt for miljøet, ikke godt for tøjet, ikke godt for økonomien og ikke godt for huden, fordi der kommer til at sidde sæberester i tøjet. Det er både bedre og billigere at dosere rigtigt, og hos Neutral ønsker de for så vidt at sælge mindre vaskemiddel –  ikke generelt, men ad gangen. I stedet for kæmpekøb skal vi købe mindre, men bruge bedre.

Derfor har de hos Neutral udviklet vaskekapslerne, som Henrik fra Neutral havde et ganske passioneret forhold til. Indtil videre findes de i en udgave til hvidt og til kulørt – forhåbentlig kommer der en uld-udgave på sigt – og de kan bruges ned til 30 grader. Det er helt, helt enkelt. Læg 1 kapsel (der bliver opløst i vandet) i maskinen og tøjet oveni – så er du klar til vask. (Skyllemiddel? Don’t get me started. Det er en rigtig skidt idé, og der findes simpelthen ikke miljøvenligt skyllemiddel. End of story.)

Siden har vi testet kapslerne, og lad mig sige det sådan:

En miljøvenlig vaskekapsel, der kan fjerne en seriøs omgang skrigende gul mango lassi fra en uldtrøje ved 30 grader – uden brug af pletfjerner? Det kan vi lide!

(Det var i øvrigt ikke engang Beans skyld, at jeg blev gul, men det er mig stadig et mysterium, hvordan jeg fik halvvejs væltet glasset ned ad mig selv…)

 photo DSC_0085_zpsd20e89b5.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnevenlig mad