Yummy mummy: basal yummy-ness

Et sikkert hit

Jeg elsker mad. Men der er typer af mad, der fungerer bedre end andre når vi er 3 mennesker, der skal spise det samme. Store, røde bøffer (som jeg ellers er stor fan af) er eksempelvis ikke oplagte, når ikke alle i husstanden har et fuldt tandsæt.

Et af de sikre hits herhjemme for både barn og voksne er risotto. Ikke mindst fordi det er nemt at lave og en god mulighed for at tømme køleskabet.

Beans klare favorit-fyld er svampe (jep, barnet, der ikke spiser kartofler er stor svampe-fan), og i aften var det lige præcis dét, der kom i panden. Gæt, hvem der var en tilfreds dame og blev ved med at bede om “Meremeremere!”

 photo DSC_0026_zpsaf754533.jpg

 photo DSC_0027_zpsef90972d.jpg

Andre favoritter herhjemme er røde karry-retter, indisk butter chicken og boller i karry. Hvilke retter er sikre hit hjemme hos jer – hos både børn og voksne?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

4 kommentarer

 • Lou

  Sjovt – her er det også risotto der hitter hver gang! Så det får vi også med jævne mellemrum 🙂 Ellers er det fiskefrikadeller, brokoli og ærter der glider ned med største velbehag..

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det smager af noget og er let at spise når man ikke har tusind tænder. Mon ikke det har betydning? Fiskefrikadeller er også et megahit herhjemme. Broccoli har været et hit en periode (især, hvis det er sovset ind i rød karry!) og ærter har hun vist aldrig været fan af. Majskolber derimod… Det giver glædesjubel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Åhh ja majs den er også sikker hver gang 🙂 Men generelt alt hvad der er småt og nipset synes den lille frøken er skønt. Specielt blåbær.. Kunne dog godt tænke mig at hun blev alt spisende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hehe – herhjemme er det efterhånden fedest at kunne spise med gaffel, så der bliver der brugt meget krudt på:) Jeg tænker, at så længe man bliver ved med at præsentere dem for mulighederne og alsidig kost, så skal det nok komme. Hvad er det, de kloge siger? Man skal smage på noget 10 gange, før man har vænnet sig til smagen?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yummy mummy: basal yummy-ness