Noget om institutioner

Mortensaften og øv-dage

Vi har (så vidt jeg husker) aldrig fejret Mortensaften i mit barndomshjem og det er egentlig heller ikke noget, Jonas og jeg har gjort det i. Men nu havde vi fået en stor portion confit de canard af svigermor og så var det jo oplagt at spise mortens-and. På en lidt alternativ, meget let og virkelig lækker måde.

Hapsemad er altid skønt, og Jonas havde fourageret i Gourmandiet og den lokale grønthandler, så der var lækre pølser, oste, oliven og andet godt til den store guldmedalje – udover de konfiterede andelår, naturligvis. (Er det bare mig, eller er der noget syndfyldt lækkert over en ordentlig omgang andefedt?)

Mums. Bean fik en flødebolle til dessert. Eller – det var bare hendes mellemstation, for hun bad om at få en tallerken med and og cornichoner mens hun så lidt aften-Ramasjang og vi andre spiste færdig.

I dag bliver vi hjemme alle pigerne. Det var ellers ikke planen, men Bean har vist lidt en øv-dag, som kræver ekstra nærhed og kram. Jeg elsker, at jeg har muligheden for at give hende en fridag, når hun har behov for det. Barsel er ret fantastisk på det område.

Fejrer I Mortensaften?

 photo DSC_0028_zpsieqmjg2s.jpg
 photo DSC_0026_zpsgmvgxono.jpg
 photo DSC_0023_zpsu7xvtmh5.jpg
 photo DSC_0035_zpsuoxpx9ap.jpg
 photo DSC_0039_zpsfit8mvpu.jpg

(Pst! Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om hjemmespa-produkter fra Dove HER)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om institutioner