Mortensaften og øv-dage
Vi har (så vidt jeg husker) aldrig fejret Mortensaften i mit barndomshjem og det er egentlig heller ikke noget, Jonas og jeg har gjort det i. Men nu havde vi fået en stor portion confit de canard af svigermor og så var det jo oplagt at spise mortens-and. På en lidt alternativ, meget let og virkelig lækker måde.
Hapsemad er altid skønt, og Jonas havde fourageret i Gourmandiet og den lokale grønthandler, så der var lækre pølser, oste, oliven og andet godt til den store guldmedalje – udover de konfiterede andelår, naturligvis. (Er det bare mig, eller er der noget syndfyldt lækkert over en ordentlig omgang andefedt?)
Mums. Bean fik en flødebolle til dessert. Eller – det var bare hendes mellemstation, for hun bad om at få en tallerken med and og cornichoner mens hun så lidt aften-Ramasjang og vi andre spiste færdig.
I dag bliver vi hjemme alle pigerne. Det var ellers ikke planen, men Bean har vist lidt en øv-dag, som kræver ekstra nærhed og kram. Jeg elsker, at jeg har muligheden for at give hende en fridag, når hun har behov for det. Barsel er ret fantastisk på det område.
Fejrer I Mortensaften?
(Pst! Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om hjemmespa-produkter fra Dove HER)
Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram
Ingen kommentarer endnu