Sygdoms-status

At have noget i ærmet

Jeg har noget i ærmet i øjeblikket.

90% af tiden er ‘noget’ Beans lille hånd, der graver sig ind under bluser og cardigans og hviler på min arm. Hun har øjensynligt ekstra brug for tryghed i øjeblikket – hvilket også kommer til udtryk til puttetid og i løbet af natten, men det er en historie til en anden gang!

En lille, varm barnehånd i ærmet er skønt, men jeg har faktisk også noget andet i ærmet. Noget der er knap så bogstaveligt.

I samarbejde med den absolut yummy mummy Charlotte Torpegaard kommer der nemlig til at være lidt beauty her på Østfronten. Ikke fordi jeg har tænkt mig at springe ud som beauty-blogger. Slet ikke. Det tror jeg hverken jeg har lysten eller evnerne til.

Derimod vil jeg gerne være en meget mere yummy mummy, og det indebærer bl.a. at få en helt basic skønhedsrutine op at køre. Læs: som kan klares på de 5 minutter, jeg som oftest har til rådighed, og som ikke kræver flere meters hyldeplads til produkter. Lidt, men godt, du ved.

yummy mummy

For mig er skønhedsverdenen en veritabel jungle, og når man ikke just er velsignet med alabasterhud og evigt klare øjne (og i øvrigt hastigt nærmer sig de 30), så er lidt hjælp nødvendigt. Charlotte har masser af helt konkrete skønhedstips i sin bog Yummy Mummy, men her til Østfronten kommer hun til at give sine allerbedste guldkorn.

Jeg har skrevet om det før lige HER, og jeg ved, at det også er en af Charlottes kæpheste, men jeg tror simpelthen på, at man får det bedre med sig selv på den helt autentiske måde, hvis man prioriterer sig selv. Herunder sit udseende.

Jeg glæder mig meget til at komme igang med projekt Yummy mummy på bloggen – og jeg håber, I har lyst til at følge med og læse Charlottes top-tip til de daglige skønhedsrutiner, der giver bonus både nu og på sigt.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

  • Annemette

    Det lyder som en rigtig god ide og var egentligt grunden til, at jeg havnede her, da jeg blev linket via en anden blog, som omtalte indlægget med de fem rutiner:)
    Kender for øvrigt så godt det med ærmet, min søn på 26 måneder er en meget meget hyppig gæst i mit ærme <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Små hænder i ærmer er SÅ hyggeligt <3 Skønt med nye 'ansigter' – jeg håber, du har lyst til at følge med fremover. Velkommen til 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdoms-status