Fin flamingo fra Ark3

Den dag, mor fik lækkert hår

En rigtig stor del af mit liv handler om børn. Ikke mindst mit eget. Og selvom jeg stadig gør mit bedste for at være en nogenlunde Yummy Mummy, så er faktum, at jeg uhyre sjældent har tid, råd og mulighed for at gøre noget så self-indulgent som at få stylet håret.

Derfor slog jeg fluks til, da TRESemmé tilbød mig at blive stylet i forbindelse med modeugen. I en trailer på Nytorv med dagens første kop kaffe i hånden viste det sig, at 30 minutter i hænderne på en dygtig stylist gør underværker for vintertræt hår (who am I kidding. Det er ikke bare vintertræt – jeg er ikke blevet klippet i halvandet år!), og i tilgift blev jeg inspireret til at være lidt mere opfindsom med de bangs, der er igang med den træls proces det er at vokse ud.

 photo IMG_0180_zpse06d213b.jpg
 photo IMG_0199_zpsbdcac2ea.jpg
 photo IMG_0204_zpsaf4f95e5.jpg

Før og efter – fladt, vintergarn bliver til messy, sexy hestehale. Jatak. (Også selvom man næsten er 30, og måske er liiige det ældste til den slags do’s)

Måske skulle man forsøge at skrue lidt mere af den slags wellness ind i hverdagen?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

6 kommentarer

 • Stine, du er lækker med det hår! Men whaaaaat for gammel? Næh, du – du er purung. Basta. Sætter grænsen ved to høje rottehaler;) Men den der frisure. Det er en klassiker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – ja, rottehaler og Pippi-fletninger duer ikke for nogensomhelst over 13. Medmindre man er skuespiller og rollen kræver det. Men tak – måske jeg skal gentænke min holdning til frisure. Eller bare min holdning til alder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor var jeg misundelig, da du lagde det billede på instagram, og nej, du er da så absolut ikke for gammel til messy, sexy hestehale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var altså også echt schön at blive nusset om på den måde! Takker – måske jeg skulle gentænke min holdning til alder og frisure.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ehem, jeg er 32 og har altså høj hestehale flere gange om ugen og har aldrig overvejet, om jeg mon er for gammel til det….Og jeg synes bestemt også den klæder dig. Stemmer i med plummum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – jeg lover at revurdere min holdning til hår! Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin flamingo fra Ark3