Mere CIFF og lidt om mad

Weekender med leg og lagkage

Lidt ligesom sidste uge, faktisk. I går var turen kommet til Niece, der (allerede!) blev 3 år.

 Fødselaren, fødselsdagstoget – og den lækre lagkage. Bean er i Nieces køkken iført Liberty fra Norlie.
Fødselaren havde selv udvalgt gæstelisten, så den kun rummede hendes VIP’er (dvs. os og det vennepar hvis datter vi fejrede sidste uge), og vi havde en dejlig eftermiddag på Amager med lagkage, ris og bønner (måske bedre kendt som chili con carne)
En meget spændende cykel, en blød ræv, et tænksomt øjeblik og sidste uges fødselar
Det er lidt som at kigge i en krystalkugle, når tre piger i størrelse lille, mellem og stor er sammen. Bean er ikke stor nok til at forstå konceptet ‘at lege sammen’, så hun tullede rundt og undersøgte legetøjet, klatrede og rutschede (og ville meget gerne køre på cyklerne i gården. Benene er ikke helt lange nok endnu, men det handler bare om en enkelt centimeter eller to #langepige) 
De to store legede så fint sammen og hver for sig med sandkager og i legehus. Og der var plads til Bean i legen også. Specielt Niece er blevet så stor, at hun godt kan forstå, at Bean ikke kan det samme som hende. Og hun var simpelthen så sød ved vores lille, store pige, der blev kysset, aet og krammet mange, mange gange. “Hun er så blød”, som Niece sagde. Den mest slående forskel er kommunikationen, for de to store piger kan man jo føre en samtale med. Det bliver spændende at se, hvornår Bean knækker den kode. For det er skam ikke fordi hun ikke taler. Vi aner bare ikke, hvad hun taler om. Men der er bred variation i lyde, intonation og hun kommer af og til ud i Shakespearianske monologer med gestik og alting.
Formiddagen blev brugt på ægte kvalitetsfamilietid på den store, nu knap så nye, legeplads i Fælledparken, hvor der er masser af trampoliner at hoppe i. Og det er sjovt, selvom man ikke kan hoppe rigtigt endnu. (I øvrigt er det ikke overlagt, at Bean og mig er SÅ farvekoordinerede. Jeg lagde først mærke til det, da jeg så billederne.)
Bean er i cardigan fra Norlie, body fra H&M;, leggins fra Soft Gallery og sneakers fra Zara
Jeg er i tørklæde fra Petit by Sofie Schnoor, trøje fra Ganni og jeans fra Day
Trampoliner er et hit. Men det er også skønt at gynge på store gynger og lege i snurretop med far
Formiddagene er i øvrigt ret lange i øjeblikket (og forældrenes poser under øjnene tilsvarende udtalte). Bean er nemlig af den overbevisning, at et sted mellem. kl 5.00 og 5.30 er det morgen og tid til at stå op. Det har hun gjort i over en uge nu, og selv et A-menneske som mig synes, det er ved at være for meget. Hvis nogen har de magiske tricks, så sig lige til, ikke? Vi vil bare gerne sove til kl. 6…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere CIFF og lidt om mad