There's no business like showbusiness!

Mere CIFF og lidt om mad

I skal lige se det her – jeg kendte ikke Wolf & Rita på forhånd, men jeg er ret sikker på, at nogle af de smukke styles flytter ind herhjemme. Det er simpelthen så lækkert og gennemført og med überlækre detaljer. Fugleprintet minder i øvrigt denne fagnørd om Audubons smukke fugle – og kunsthistoriske referencer i tøjet er aldrig skidt!

Forkids viste også lækre metallic toner i deres fine (og budgetvenlige) kollektion. En kobberleopard skal man aldrig kimse ad! Der er også skarpe lyn til drengene.

Der var også svenske godter – bl.a. fra ebbe og fra Emma och Malena, der begge havde skønne maritime toner. ebbe-kollektionen har nogle bukser med print, der er to die for søde. Jeg elsker i øvrigt den simple jerseynederdel med en rå snoredetalje fra Emma och Malena. (Nåja – og så var jeg også nødt til at dokumentere noget af den lækre mad, jeg fik smidt indenbords mellem shows og besøg hos mærkerne. Og cola. Godt for blodsukkeret!)

… og apropos mad:

Smukke Signe hjalp heldigvis med den hårde opgave at sample lækkerier fra fadene.


4 kommentarer

 • Den der ebbe-kollektion. Ih hvor jeg glæder mig til den kommer. Der var jo alt for mange skønne ting. Jeg er så ærgerlig over vi ikke måtte tage billeder af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert, lækkert kluns 🙂 Ej, men altså hvorfor ser jeg så afsløret ud på alle de billeder, der er taget af mig ved den buffet. Som om jeg er opdaget i at gøre noget, jeg ikke må.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der var så meget fint! I det hele taget synes jeg, der var meget at komme efter rigtig mange steder. Foråret bliver pænt, gør det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh yes. Haha – jeg synes nu ikke du ser afsløret ud. Bare pæn som altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There's no business like showbusiness!