For hulen, hvor der hygges

For Farrow & Ball, det er PÆNT!

På mit praktiksted skal der snart males om, så farverne på væggene bedre fremhæver malerierne og grafikken på den kommende udstilling.

Og det er Tapet Cafe, der står for de smukke kulører og Farrow & Balls helt igennem fantastiske maling.

Kender I det?

Jeg har aldrig set et pænere farvekort end deres – og jeg har alligevel kigget mig en del omkring igennem tiden.

Og så navnene! Ahmen altså. Du kan male i “Folly green” og “Cinder Rose“, “Elephant’s Breath” og “London Stone“.

Farrow & Balls hjemmeside kan du helt gratis bestille et farvekort, og der følger en lille inspirationsbog med. Man kan også endda få tilsendt op til 5 A4-ark med tapetprøver. Jeg overvejer kraftigt, hvilke 5, jeg skal kigge nærmere på. Om ikke andet, kan dukkehuset jo tapetseres med resten.

Hvis du har brug for eksperthjælp til at vælge præcis den farve, der vil samle hele rummet og komplementere alle dine ting, så tal med Tapet Café. De ved, hvad de snakker om.

Indlægget er i øvrigt på ingen måde sponsoreret. Jeg er bare blevet helt smaskforelsket i Farrow & Balls univers, og glæder mig helt vildt meget til jeg får tid og mulighed for at kaste mig over en eller flere af vores vægge. Billederne er dels mine egne, dels hentet fra Farrow & Balls hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For hulen, hvor der hygges