Alle er vindere på en solskinssøndag

15 måneder senere…

… har vi en Bean, der er helt anderledes og samtidig helt den samme, som vi mødte for første gang den solskins-formiddag allersidst i april.

Hun har og bliver ved med at teste vores tålmodighed – i øjeblikket er vi ude i nogle hidsighedsanfald, der er en teenager værdig – men hun har samtidig udviklet sig til den skønneste, skægge, kærlige lille pige, der har masser af mod på at udforske sin verden og lære andre at kende.

Hun sover stadig ikke fantastisk, men vi får faktisk med jævne mellemrum en hel nats søvn (oh, bliss).
Hun er til gengæld stadig den stædigste jeg kender, når det handler om at falde i søvn til natten. Og jeg er ved at være rigtig træt af at blive nevet i armen, mens en lille bumlegøj tumler rundt i sengen og ikke kan få arme og ben til at slappe af.

Hun går nu helt sikkert (undtagen når hun er træt) og er endda begyndt at løbe.

Hun har stadig ikke rundet de 10 kg, men nærmer sig og er sandsynligvis et sted mellem 80 og 86 cm lang.

Hun har 6 tænder. De første to dukkede op i undermunden lige efter hendes 1 års fødselsdag. De næste 4 begyndte at titte frem i overmunden i sidste uge. Tænder både foroven og forneden betyder til hendes store glæde, at det kan lade sig gøre at få majs gnavet af kolben.

Hun giver store, våde kys og krammere, hvis man er heldig.

Hun ELSKER musik og danser, nynner og mimer med på alle de sange, hun kan lide. Bortset fra Tim Christensens ‘India’. Når den spiller, bliver hun helt stille og afslappet. Også selvom det efterhånden er mange måneder siden, jeg brugte den som ‘fald-til-ro’-sang. Hun elsker Peter Edderkop og er begyndt selv at lave fagterne når vi synger den. Derfor glæder jeg mig ekstra-meget til at starte til puslinge-rytmik med hende lige om lidt.

Når jeg kigger billederne igennem kan jeg næsten ikke forstå, at hun har nået alt det, hun har.

4 kommentarer

 • "Stadig ikke rundet de 10 kg" – ha, shit min Baby er jo megafed! Men må nok også bare erkende at min baby ikke har helt samme yndighedsfaktor som Bean. Åh, de der blå øjne og den fantastiske opstoppernæse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … jeg tror nu ikke, man skal bruge Beans vægt som et gennemsnit. Vi ligger vist (stadig!) under 'det almindelige'. (Ikke at barnet ligefrem er 'tyndt' – der er gode lårbasser af kilde)Ja, de øjne kommer til at skabe ballade engang. Og jeg synes nu altså også, at Grynten ser vældigt sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly My har heller ikke rundet de 10 kilo her som 1,5 år, der er også vej endnu, men børn er jo forskellige 🙂 Tilgengæld har vi besøg af en NEJ periode, og det er ikke os der siger NEJ, det er hende, alt er NEJ NEJ NEJ, og det er sagt i meget bestemt tone… Vi tester hende lidt for at se om kan svare andet, den anden dag, "Molly skal du have nattøj på?" NEJ, "Molly skal du have børstet tænder?" NEJ, "Molly skal du blive oppe og hygge med mor og far?" JA… Så lidt hører un da efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næh, børn er (heldigvis!) forskellige, og så længe de vokser i deres eget tempo og trives, så er alt jo fint.Jeg venter i spænding på, hvornår HEJ kan udvikle sig til NEJ… Er ret sikker på, at det kan give nogle vældige kontroverser. Men I har da bevis for, at Molly My hører, hvad I siger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle er vindere på en solskinssøndag