Knit your heart out - og lidt om Japan

Surprice!

Sidste weekend havde Kæreste og mig en af de sjældne muligheder for bare at være ‘os’ og overlade Bean i Søsterlils trygge hænder for en stund.

Søsterlil havde nemlig indvilliget i at Bean-sitte hele aftenen, natten og morgenen med – luksus!

Anledningen var en fødselsdagsoverraskelse til Kæreste, som både var fra mig og fra den nærmeste familie. Og som han havde brugt uger på at spekulere over, men heldigvis først gættede, da vi nærmede os vores location.

Så hvad var overraskelsen?

Kiin Kiin, såmænd!

Vi havde en fuldstændig fantastisk aften på en helt fantastisk restaurant. Og vi var blæst væk begge to – det havner bestemt i toppen af alle mine oplevelser med mad.

NOMA er stadig en klar nr. 1 for mig, og Kæreste mener ikke, noget nogensinde kan slå middagen på Hotel Adlon i Berlin, fordi vi var nyforelskede og det hele emmede af ‘Old World’-stemning. Men Kiin Kiin kommer ind som hans 2. bedste madoplevelse nogensinde – og er minimum i min top 3.

Betjening, stemning, atmosfære, drikkevarer og ikke mindst mad sad lige i skabet, og vi brugte 3,5 time på bare at være i nuet og nyde hinandens selskab. Og på at blive så mætte, at vi stort set kunne trille hjem. Ikke mindst salaten med lotus og blæksprutte var vidunderlig.
Der var ingen som helst plads til hverken kaffe eller te efter de mange snacks og 9 retter!

Hvad vi fik at spise (mmm!) – billedet er hentet her

I stedet gik vi hele vejen til Nørreport St. og tog metroen ud til Søsterlils kollegium, hvor vi skulle overnatte.

Og fandt en overvældende goodiebag, chokolade på puderne og et dækket bord – som blev fyldt med lækker brunch næste morgen. Brunch af den slags der materialiserede sig uden for døren, og som man ikke selv skulle løfte en finger for at lave. Nøj, jeg har en god søster!

Og Bean? Hun havde hygget sig, spist leget og fået masser af kys og kram. Og hun var endda faldet fint i søvn og havde sovet helt til kl. 6.20. Dejligt. Ikke mindst at vide, at det kan vi gøre af og til.

Goodiebag på den overdådige måde!

Friske blomster og fint dækket bord

Mmm – brunch!

Jeg ved ikke hvorfor, men altid skal på hovedet pt. Også når man morgenhygger

… ps: hvis I har nogle penge, I ikke ved, hvad I skal bruge på, så lyder hermed de aller-allervarmeste anbefalinger til en middag på Kiin Kiin. Alternativt spiser man også dejligt på både Aroii og RiceMarket 😉

4 kommentarer

 • Ej det lyder helt fantastisk. Og sikke en sød søster du har 🙂 Sådan en oplevelse kunne vi godt trænge til herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det her må jeg vidst lige fortælle min søster. Måske hun kunne lade sig inspirere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hun er ret fantastisk. Og det var en helt igennem vidunderlig aften 🙂 Mon ikke det kan lykkes at finde en M-sitter, så I i det mindste kan få en børnefri aften, hvis ikke det kan blive til en hel nat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Ja, gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knit your heart out - og lidt om Japan