Yndlings-mennesker og yndlings-is

Tøset torsdag hos Norlie

Af og til er det ikke så ringe at blogge. Faktisk kan jeg virkelig godt lide det – og har kunnet hele tiden, men af og til er det ekstra godt.

Fx når en almindelig kedelig torsdag bruges på brunch, bobler og lækkert tøj i godt selskab på Elefanten.

Norlie inviterede på (crazy gode!) røræg og andre brunch-herligheder, rosa bobler og muligheden for at se og mærke og høre om AW13-kollektionen. Der som noget nyt byder på lækker, lækker strik til mor.

Det var et super fint arrangement, og jeg glæder mig til Beans nye cardigan kommer ind ad døren. Lad os bare sige, at det var vanskeligt at begrænse sig, men oven på onsdagens shoppetur er min bankrådgiver sikkert glad for, at jeg trods alt udviste mådehold!

Der kan måske anes et farvetema? Jeg elsker efterår og får altid lyst til at gå efter varme, mættede farver og lækre, lune strikkvaliteter i mørke og grå nuancer. Jeg er helt vild med den mørke karrygule i cardiganen. Der er dog også et fint, mørkt blomsterprint og koralfarver i kollektionen.

Det er skønt, at Norlie også har tøj, der ikke er udpræget ‘drenget’ eller ‘piget’ (bare rolig; der er kjoler og nederdele i efterårets kollektion), og på flere af billederne har jeg kombineret styles fra babypige og -drenge kollektionen. Fx den grønne strik sat sammen med den rå nederdel.

Voksenstrik kan ikke (endnu!) købes i webshoppen, men kun gennem en konsulent. Jeg elsker den strukturstrikkede cardigan der ses på billedet, og den fås både til baby, pige og mor. Ahmen altså. I første omgang bliver det dog bare Bean, der kan lune sig i blød, grå strik.

(Der er for god ordens skyld ikke tale om affiliate links – jeg har bare linket til Norlie, så I kan se, hvad jeg snakker om 🙂 )

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings-mennesker og yndlings-is