One of those nights

Om at være effektiv fra morgenstunden

Jeg vågner tidligt i øjeblikket. Af uvisse årsager, for jeg sover ikke just igennem (tak til spark i blære og almindelig vanskelighed ved at lægge sig til rette med stor mave).

Måske er det forårslyset, der spiller ind. Måske er det min naturlige a-menneske-tilbøjelighed, der giver sig til kende efter vinterdvale.

Denne morgen skulle Kæreste sent afsted – dvs. køre hjemmefra kl. 08.00 for at være på arbejde kl. 10.30 (www.vielskerpendling.dk) – og vi udnyttede muligheden for at hyggesnakke i sengen om løst og fast, fællesbade (mere rart end sexet pt) og at læse lidt avis over fællesmorgenmad.

Dejligt, dejligt, dejligt efter et par alt for travle uger og måneder. Kæreste ved det godt selv. Han går nemlig kold omkring kl 22, hvilket er noget tidligere end der egentlig falder ham naturligt (b-menneske), og vi fik talt om, at de kommende år er det nok noget med mindre overarbejde og ekstraopgaver oven i et i forvejen meget fuldt skema.

Udbetalingen på rundt regnet et ekstra månedsløn i august er bestemt en god ting – men livet skal også helst hænge sammen og rumme andet end arbejde og søvn.

Efter han kørte har jeg fået klaret alle mulige hængepartier om ny bankaftale, a-kasse, ydelser på su-gæld og diverse to-do’s og kan dermed holde weekend med rigtig god samvittighed fra noget i retning af nu af. Den obligatoriske jobsøgning og tilgængelighed for arbejdsmarkedet er nemlig done and done for denne uge. Heldigvis er der kun 2 ½ uge tilbage inden jeg officielt er på barsel for det offentlige Danmark.

Solen skinner, og der er boligmesse i Forum – og de eneste weekendplaner omfatter brug af biograf-gavekort og brunch hos Søsterlil søndag. Det bliver godt. Jeg kan mærke det.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of those nights