... fik jeg forresten sagt?

Mænd…

Kæreste har været en tur med på efterfødselshold er blev helt tummelumsk og ør i hovedet af 12 babyer i samme rum.

Tsk, tsk, tsk.

(Men det gik nu ellers fint og Bean var en sød baby at have med (det plejer hun nu også at være) – og vigtigst af alt: vi fik lært nye tumletricks der passer til str. tre-en-halv måned. Fx kolbøtter.

For pokker hvor bliver de store, de andres børn! Vi kan knap huske at Bean har set anderledes ud end hun gør nu. Selvom vi synes hun er blevet en ordentlig klump at løfte rundt på med sine knap 6 kg. I sammenligning med nogle af sine jævnaldrende er hun dog stadig petit og fin (og øøøøndig!) og har hverken rygdeller eller utallige elastikker på hele armen.)

2 kommentarer

  • Selvfølgelig er hun da yndig 😉 Og hold den endelig der, hun behøver absolut ikke rygdeller for at være sund og velnæret. God fornøjelse med kolbøtterne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen, vi synes jo, hun er dejlig babyblød med runde lår og arme. Men hun ligner nok bare sin mor som barn (jeg ramte først 10 kg ved 15 måneder) – og sine forældre generelt. Kæreste er jo 2 meter og jeg er 1,77 og ingen af os har rygdeller eller elastikker på armene :)Det er bare skægt at se, hvor forskellige de er. Og hvordan vores 'store' pige egentlig slet ikke er så stor.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... fik jeg forresten sagt?