Græsenke

… fik jeg forresten sagt?

… at jeg nu er den lykkelige ejer af en fin, fin MacBook Air? Den lille model, bevares, men jeg har ønsket mig en mac i herrelang tid.

Og jeg er så glad for den.

Nu skal jeg bare lære at bruge den.

(Fx har jeg endnu ikke luret, hvordan man opretter et dokument a la word)

6 kommentarer

 • Man installerer fx open office hvis man ikke gider betale for word til mac eller for aplles Pages 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh tillykke med dit nye legetøj! Er selv først for relativ nylig blevet Mac-ejer, og det har været en stor åbenbaring;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Takker – den er så pæn! Og jeg skal jo mest bruge den 'for sjov' – til blogning, sociale medier etc., så det er lidt et luksuskøb. Men jeg synes den er lækker at være ved på en måde, som pc'er slet ikke kan hamle op med. Kender du en god bruger/begynder-guide? Eller har du lavet en 'learning by doing'?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smaaaart. Tak for tip! Gratis ting kan vi lide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lavede en learning by doing, da jeg købte min MacBook Pro for 2,5år siden. Brugte et par måneder på at bande og svovle (og installere Office til Mac) over den, men det var det hele værd. Selvom 2,5 år jo er en evighed for elektronik i dag, er den stadig lækker og pæn. Og fuldt funktionsdygtig, ikke mindst! Men derfor synes jeg nu stadig, at en Air er noget af det ypperste. Så skulle jeg engang komme til penge, kunne jeg godt finde på at købe en. Uf, de er lækre. Og tillykke med købet da! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, en Mac handler altså bare rigtig meget om æstetisk nydelse, og det skal man ikke kimse ad;-) Jeg er desuden håbløs til pc nu, fordi alle Mac's genvejstaster ligger i fingrene nu… Er dog bange for, at jeg ikke er til så meget hjælp ift nogen begynderguide – jeg har nemlig bare lavet en learning by doing, og i øvrigt har været så heldig at få word installeret… Men tænker, at man ofte kan finde gode tips på YouTube, hvis man har et specifikt problem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græsenke