Græsenke

Det må alligevel være ærgerligt…

En af dem, jeg er facebook-ven med, fordi vi for 12 år siden faktisk kendte hinanden, har termin 1½ uge før mig.

Hun har lige lagt en (ordentlig) bunke billeder ud. Alle sammen taget inden for de seneste par uger. Man kan ikke se på et eneste af dem at hun er højgravid. Hun ser bare ud som hun plejer. Ikke fordi, der ikke er noget der buler ud. Tværtimod.

Jeg kan ikke lade være med at være ret glad for min fine runde mave, når jeg ser på dem. Hej, hej Ego-Mig, hvor er det dejligt, at vi kan sidde sammen i sofaen og føle os lidt bedre end andre (mens vi lurer på deres facebook-billeder…)

1 kommentar

  • Ha ha, herligt indlæg :-)Nu håber jeg bare ikke, at den bulede-på-den-ikke-gravide-måde læser med her ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græsenke