Mors Dag

Loppelykke – et nyt skrivebord

Der var engang, jeg loppede en hel del. Jeg er ret vild med loppemarkeder og genbrug. Dels på grund af det mere bæredygtige aspekt i en cirkulær økonomi – men ærligt talt mest fordi der er muligheder for at gøre fine, unikke fund. At finde præcis det, der passer til min stil og som har det dér særlige touch.

Så var det, jeg fik to børn, og tiden til loppemarkeder blev afløst af weekender på legepladser. Det er begrænset hvor længe pigerne orker at blive slæbt med til loppis og det er sin sag at spotte de gode fund, når man samtidig skal holde øje med, at den femårige ikke pludselig er forsvundet 10 boder længere hende og den næsten-toårige ikke får splittet alt muligt ad og/eller kaster sig ud i et hysterianfald, fordi… et eller andet.

dsc_0002

I sidste weekend kiggede vi hurtigt og efter et spontant indskud forbi et lokalt loppemarked, hvor vi tidligere har fundet Beans (og nu Lillesøsters) legekøkken til en slik. Her forelskede jeg mig øjeblikkeligt i et gammelt skoleskrivebord, men Jonas og pigerne var mere interesserede i at komme videre og se det næste. En brugt Barbiedukke og en dukkepotte senere var vi næsten hjemme, da jeg alligevel besluttede mig for at vende om og se om bordet stadig var der. Lige på falderebet nåede jeg frem, og faktisk havde ejerne allerede båret det fine skrivebord ned i kælderen igen.

Vi forhandlede os frem til en pris, vi begge kunne leve med – og jeg skiftevis trillede og bar bordet hjem og op til tredje sal. Jonas er som udgangspunkt konsekvent skeptisk med mine idéer til hjemmet, men han er også endt med at være glad for det lille bord. Det vigtigste er Bean. Det er nemlig hendes skrivebord. Om et år (og lidt til) har vi en skolepige, og allerede nu bruger hun timevis på at tegne, øve bogstaver og tegne noget mere. Hun er både stolt og glad for sit nye bord og brugte næsten en time på at indrette skufferne og tale om, hvad hun kan bruge det til.

Planen er, at det skal stå på børneværelset, når vi laver om til sommer – men indtil videre bor det i et hjørne af spisestuen og bliver brugt hver eneste dag.

… nu mangler jeg bare at finde en stol, der kan passe til. Og en lampe. Og måske en fin plakat der kan hænge over bordet.
dsc_0008 dsc_0009 dsc_0010

^^Skolebord, loppefund // vase, Anne Black // brevvægt, Søstrene Grene // forstørrelsesglas, Name It // messingblyantholder, Notre Dame // velourpung/tuschetui, Marmar. Tegningen er i øvrigt en enhjørning, hvis nogen skulle være i tvivl.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mors Dag