Krea - nu med legekøkken!

Follow my blog with Bloglovin

… fordi det dér Google Reader åbenbart snart dør eller imploderer eller noget.

Du kan følge med lige her

4 kommentarer

 • Bloglovin following, tjek!Er opdateret på samtlige indlæg siden sidst, tjek!Er helt og aldeles enig med dig i, at din tid som jobsøgende er MINDST lige så vigtig som Kærestes vigtige aftaler, tjek! Det er fuldtidsarbejde at søge, og det kræver ro og tid til kreative tanker – og de ting kommer ikke, når man skal stå for samtlige huslige pligter oven i børnepasning. Men forhåbentligt er det en kort periode. Og måske I kan se en ende på det snart? P.s. GLÆDER mig til at høre mere, når kontrakten er faldet på plads:)P.p.s Hvor er det et fint køkken, du har lavet til Bean – så genialt tænkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely 🙂 Og sejt og ikke mindst dejligt, at du bruger tiden på at læse mine posts.Ja, det er heldigvis kun en kort periode i denne omgang også. Der kommer bare de dér spidsbelastninger af og til, hvor alt falder sammen, og problemet er, at Kæreste ikke er så god til at kommunikere, hvornår de rammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du lige har mærket noget, der ramte dig i nakken, så var det bare lidt god karma, jeg sendte af sted tidligere i dag – med ønsket om, at Kæreste bliver opmærksom på at planlægge/forudse/kommunikere perioderne med øget arbejdsmængde lidt bedre;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sød, er du! Jeg håber også (altid!), det bliver bedre. Og på et eller andet tidspunkt når vi måske dertil, at vi planlægger det meste af travle perioder på forhånd. #atleveihåbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krea - nu med legekøkken!