Hvad skal vi lave i vinterferien? Anbefaling af Experimentarium

Ingen Dikkedarer // Ego-strik

Jeg har – langt om længe – kastet mig over et ego-strikkeprojekt. Det har været lang tid undervejs. Dels fordi jeg skulle føle mig klar selv. Jeg skulle føle, at jeg var dygtig nok – for voksenstrik tager tid (og koster penge!), og så er det for dumt at strikke noget, man aldrig bliver helt glad for eller får brugt, fordi man ikke er tilfreds med resultatet. Dels fordi jeg manglede den rigtige opskrift. Det lyder fjollet, for der er masser og masser af virkelig flotte strikkerier til kvinder derude. Men den skulle matche min garderobe, min stil, min æstetik. Det viste sig at være sværere end som så.

Siden jeg så Mettes ‘Ingen Dikkedarer’ sweater for første gang på Instagram, vidste jeg, at det skulle være den. En enkel stil – nem at bruge til det, jeg går med hver dag. Lækkert look. Det var i sommer. Så gik der et halvt år med at tage tilløb, strikke udenom, strikke babystrik, barselsgaver, ting til pigerne. Opskriften blev købt. Så var der bare tilbage at vælge garn. Nåja, og placere et større projekt i strikkekalenderen. Det har også taget tid. (Prokrastinator-type, I know!)

 

skaermbillede-2017-02-01-kl-7-52-36-pm

Nu er jeg igang. Og jeg er allerede fan. Det kommer til at tage tid – eller, sådan føles det, når er vant til at strikke i størrelse 1-2 år. Jeg skal nok tage flere billeder, når jeg engang er færdig.

Jeg synes, der er så mange smukke udgaver i farver rundt omkring i Instagram-strikkeland – men jeg har holdt mig til mine comfort zone med gråtoner. Så får jeg afløb for farvet strik til pigerne (hvor jeg også er gået igang med et par cardigans til pigerne… på samme tid)

4 kommentarer

 • Den er bare så fin, og ih, hvor er jeg blevet glad for min altså. Men kan 100 % følge dig. Jeg har også skulle tage mig mod til et ego-projekt. Nu har jeg til gengæld fået en hel del blod på tanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Flot sweater 😊
  Hvordan har du lavet dine raglan-udtagninger??? Synes at de ser anderledes ud end de andre versioner af trøjen på nettet (huller)…
  Mvh Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak. Jeg er også så glad for den. Jeg har samlet løkken mellem to masker op og strikket ret i stedet for drejet ret. Så kommer der mere luft i udtagningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi lave i vinterferien? Anbefaling af Experimentarium