• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Kødfrie dage og nemme falafler

Den største fan

Da jeg kiggede billederne fra weekendens tur i parken igennem, faldt jeg over særligt et. Lillesøsters blik, da hun kigger efter sin gyngende søster. Det er helt vidunderligt – beundrende, opmærksomt og fuldt af kærlighed. Jeg kan slet ikke få nok af det billede.

Lillesøster er uden sammenligning Beans største fan.

Heldigvis gælder det også den anden vej. Bean er så sød og opmærksom på sin søster. Hun er også bare 4 år gammel, så det er bestemt ikke fordi hun tager overdrevent ansvar for Lillesøster.

Jeg ved, at konflikter er uundgåelige. At pigerne kommer til at blive vrede, frustrerede, misundelige og smaddersure på hinanden. Men her og nu – og på billederne, jeg fik – lyser deres gensidige kærlighed igennem. Når Lillesøster tager en pause fra at sparke til småsten med sine buttede fødder. Når Bean giver sin søster en gyngetur med præcis den rette balance mellem forsigtigt og vildt. Når en lille, stor pige lister sin hånd ind i sin mors fotografering, for at give sin søster en ekstra tår af den medbragte smoothie. ‘Fordi den altså smager fuldstændig godt mor. Og det må Lillesøster gerne smage. Ikke?’

 photo DSC_0083_zpsjsjocj3p.jpg
 photo DSC_0049_zpspmjo41xa.jpg
 photo DSC_0034_zps6mm27efr.jpg

4 kommentarer

 • Mine drenge er 2 og 5 og de slås ofte som hund og kat. Og driller hinanden konstant. Men når alt kommer til alt er de hinandens bedste venner. Storebror er der som en høg over lillebror når vi er ude og er såååå stolt af ham. Og lillebror følger beundrende i storebrors fodspor. Så ja der kommer en masse kampe, men også en masse kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Kampene skal der også være – det er jo sådan vi lærer at definere hinanden og os selv, tror jeg. Men kærligheden. Den er det vigtigste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så søde billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, ikke? Jeg så det faktisk ikke, mens jeg tog dem – men det blik er helt helt fantastisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødfrie dage og nemme falafler