Fødselsdagsglimt - lagkager, glimmer og godter

Søstre <3

Når man giver sin førstefødte en søskende, så er der ingen garantier for, at det er kærlighed ved hverken første, andet eller syvogtyvende blik. Man kan kun håbe, at børnene vil få glæde af hinanden.

For Bean var der ingen tvivl. Lillesøster er en del af hendes flok og dermed omfattet af hendes ubetingede kærlighed. Fra første gang, hun så sin nye, spæde søster, og lige siden har hun mødt sin søster med kærlighed, ømhed og interesse. Lillesøster elsker Bean. Elsker med hele sit væsen. Kroppen vrider sig af glæde og hovedet roterer nærmest 180 grader for at følge Bean med blikket. Opmærksomheden er skarpt rettet mod det sjoveste menneske, hun kender.

 photo DSC_0246_zpsw2r5kqf3.jpg

Det er fantastisk at opleve deres samspil. Jeg elsker aldersforskellen – Bean er stor nok til at forstå, at hun skal være lidt forsigtig. At der er ting, Lillesøster endnu ikke kan eller ved. Men stadig lille nok til at have barndommens uforfalskede og spontane glæde og fjollede påfund. En særlig lykkestund for de to er at komme i badekarret sammen. Det er lige sjovt at plaske med vand om man er 10 måneder eller 4 år, og hele området omkring brusekabinen er våd efter deres vandshow. De hviner og griner og klasker hænderne i vandet for fuld kraft.

Bean er i øvrigt begyndt at liste ind i vores seng efter vi har sagt godnat til hende. For at putte med Lillesøster. Jeg mistænker hende for at lige at nusse sin sovende søster inden hun selv putter sig. Forleden kunne vi nemlig pludselig høre babypludren inde fra soveværelset. Jonas gik ind for at opdage en brødebetynget Bean, der sad og aede sin søster og sagde ‘Schyy‘ for at få hende til at sove igen. Lillesøster derimod var helt overbevist om, at det var en ny, herlig leg og var rullet om på maven og klukkede af grin. Det var simpelthen så sødt at Bean forsøgte at putte Lillesøster med nus og godnatsange, at vi ikke kunne have ondt af at begge børn først sov næsten en time senere end sædvanligt. I øvrigt virkede det ikke. Lillesøster gav først op igen, da mælkebaren åbnede.

 photo DSC_0135_zpsqhq9he6g.jpg

Hvis Bean er ked af det, bliver Lillesøster ked af det. Hvis Bean synger eller ler, så slår det smut af lykke i den lille, bløde krop.

Jeg glæder mig til at se deres forhold udvikle sig fremover. Jeg er så glad for at vi har kunnet give pigerne en søster at elske.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Jeg synes det er så hyggeligt at læse med herinde – men bliver nød til at sige at der – de sidste par uger – er kommet jordens største, mest irriterende Aussie-reklame som, når man linkes fra bloglovin i hvert fald, ikke kan lukkes 🙁 Jeg blivver vanvittig af at prøve og få den reklame væk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Noteret – jeg ved, at Blogger’s Delight har fået flere henvendelser om netop den reklame. Jeg skriver lige til dem, om ikke den kan flytte væk igen. (Og tak.)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsglimt - lagkager, glimmer og godter