• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Søndagsvafler og kvalitetstid

Nyd det gode

[ANNONCE]

Mest af alt holder jeg af hverdagen. Det gør jeg virkelig. Måske fordi min hverdag er en barselshverdag. Jeg siger ikke, at du pinedød skal elske rutinerne og hverdagens rytme, men eftersom der er flest af hverdagene, så giver det mening at lære at holde af dem.

Måske ved at gøre hverdagene til noget særligt, når man har overskuddet til det. Ved at snige lidt hverdagsforkælelse ind i livet. Ved at gøre den lille ekstra ting for hinanden og ved at dvæle ved de gode ting i livet. Ikke mindst, når der også er sorte skygger udenom.

Jeg synes, hverdagene er værd at samle på. Ikke mindst med små børn for hvem noget så enkelt som et sugerør i mælken kan være et vaskeægte hverdagseventyr. (Og hånden på hjertet; hvem synes ikke det er sjovt at bygge et kæmpesugerør ud af en masse små ligesom drengen i videoen? Klik lige ind og se – den er ret hyggelig)

Jeg vil prøve at lære endnu mere af mine børn, der er meget til stede i nuet og for hvem alting kan være magisk. Jeg vil blive bedre til at give hverdagen et twist af og til. Det er – for mig – at nyde det gode.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsvafler og kvalitetstid