På det sidste...

Om svære valg og smukke billeder

En af de eneste ting, jeg fortryder omkring Beans graviditet (hvis ikke den eneste) er, at der ikke findes et eneste godt billede af mig og maven. Derfor var en af de første ting, jeg var sikker på, da jeg stod med en positiv graviditetstest, at jeg ville have taget professionelle billeder.

Valget var ikke svært. Da Bean var omkring 9 måneder, var vi alle tre forbi Portrætværket for at forevige vores lille familie og vi endte med en masse skønne billeder, som jeg stadig elsker. Endnu før blev min søster og jeg fotograferet som en julegave til vores forældre. Sidste uge var vi alle tre forbi Annette igen, og Bean havde en fest med at danse omkring, fjolle og kysse – og kunne heldigvis også overtales til at lege lidt selv, mens Jonas og jeg blev fotograferet. I dag var jeg forbi alene for at gennemgå de bedste billeder (og der var langt over 100!) og efter halvanden time endte Annette og jeg med at have lagt os fast på 10. Og ja, 10 er mange (og heller ikke helt billigt, så det er godt, der var lagt tilside til projektet!), men jeg kunne simpelthen ikke skære flere fra. Og slet ikke de 5 af Bean, der bliver en decideret danseserie.

Hvis nogen af jer derude er på udkig efter en dygtig, sød fotograf, der formår at få sine motiver til at slappe af og hygge sig undervejs OG tager fine billeder af maver, babyer, børn og familier, så kan jeg altså KUN anbefale Portrætværket. Hvis I er bedre til at udvælge og skære ind til benet end jeg er, så kan det også gøres til en absolut rimelig pris 😉

Jeg fik lov at låne et par af de 10 favoritter til at vise her – jeg er rigtig glad for det enkle udtryk på ‘mavebilledet’ (inspireret af hende her) og jeg er helt, helt forelsket i Beans koncentrerede udtryk, mens hun lytter til maven. Ikke mindst er jeg tilfreds med at have fået nogle smukke billeder, der har fanget os – og særligt Beans personlighed – lige på kornet.

 photo bean lytter_zpskrzsinrs.jpg
 photo mavebillede_zpsvjmjqeyy.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Wow! Smukke, smukke billeder! Er også fuldstændig forelsket i det med dig og Bean 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ahmen, er det ikke bare alt for fint? Jeg er så vild med hendes udtryk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sikke nogle skønne billeder, og hvor er Bean dog bare kær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂 Jeg er også SÅ glad for dem (og for alle de andre, jeg endte med at vælge!)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det sidste...