Sunde vafler til aftensmad

Spar 20% på Artifact Uprisings smukke fotobøger

Et hurtigt mandagstip til fotobogs-feinschmeckerne derude. Jeg ved, I er der, for I er altid en del, der spørger, når jeg skriver om at gemme sine billeder i bogform.

dsc_0008

I anledning af Mors Dag kan du spare op til 20% på fotobøger hos Artifact Uprising. De laver vitterlig de smukkeste fotobøger, jeg nogensinde har haft hænderne i. Bevares, indholdet står du selv for, men både layoutmuligheder, print og papirkvalitet samt omslaget i lærred og et dustcover er i en lækker kvalitet. Det er ikke de billigste bøger, men jeg synes absolut, de er prisen værd – ikke mindst med tanke på, at du kan få glæde af dem resten af livet. Vi genlæser i al fald løbende vores bøger, og pigerne elsker det.

Jeg knuselsker stadig min første bog derfra og er så småt igang med at samle billeder til de næste par stykker. Jeg er håbløst bagud på fotobøger til Lillesøster – faktisk har jeg slet ikke lavet en eneste endnu, selvom hun bliver 2 år om tre måneder (!), og om bare 6 dage kan jeg lave Beans fra 4-5 år.

dsc_0009

Brug koden MAKEHERDAY når du tjekker ud ved kassen, så trækkes rabatten fra.

Læs mere om min oplevelse af hele processen HER, få mine bedste tips til at lave fotobøger HER eller klik dig direkte videre til Artifact Uprising HER

4 kommentarer

 • Julie

  Det lyder til den perfekte bog til at få printet vores bryllupsbilleder i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Absolut! Jeg tror faktisk der er eksempler på netop det inde på deres site <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor mange sider har du fået lavet din på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det kan jeg ikke huske på stående fod, men jeg mener det er omkring 60. Efterhånden har jeg lært at skære ned på antallet af billeder og lade det enkelte få lov at stå frem. Det giver et stærkere udtryk end når der er alt for mange billeder på hver eneste side, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde vafler til aftensmad