VIND: ergonomisk svøb til små søvnterrorister

Smukke søndag

Åh, hvor har vi alle 3 trængt til denne weekend. Vi har udnyttet den fritlagte kalender til fulde og brugt formiddagene på at tulle rundt i nattøj, sidde længe ved morgenbordet og bare nyde at have tid. Tid til at læse bøger, læse avis, tegne tegninger, lege med loppefunds-ridderborgen, som Bean og Jonas fandt i går mens jeg var på arbejde. Og tid til at ‘spise’ utallige retter kreeret af Bean i legekøkkenet. Pt. spiser vi virkeligt meget ‘chokoladesuppe’ med gedeost, pasta og is.

I dag var vejret alt for smukt til ikke at udnytte, så efter Jonas havde fået de værste eftervirkninger af en våd, men hyggelig herreaften ud ad kroppen kom vi alle i lunt tøj og kørte mod Dyrehaven i det spæde forårssolskin. Vi havde lovet Bean en ridetur på en pony, og hun kunne ikke snakke om andet på turen derud. Hun var ikke just den fødte rytterske, men hvor var hun stolt og glad og den lille pony var dejligt tålmodig med tre nybegyndere.

Efter en lille ridetur, fandt vi et væltet træ i solskinnet og spiste frokost side om side – det var intet mindre end fantastisk at mærke, hvordan solen så småt begynder at have varme i strålerne. En time blev brugt på at bestige ‘bjerge’, klatre på træstubbe og nedlægge tørt græs, der stod i vejen for den lille vildmarks-udforsker. Vel hjemme endte vi alle tre med at sove en maraton-middagslur på over 2 timer, så Jonas er stadig igang med putningen i skrivende stund. Forleden fik vi en kasse med italiensk pasta ind ad døren, så vi besluttede os for at gå all in og lavede en kæmpe portion spaghetti meatballs til aften. Til stor fornøjelse for alle.

Weekenderne er hellige i øjeblikket, og det er rigtig godt. For os alle.

 photo DSC_0014_zps5eqnpms7.jpg
 photo DSC_0008_zpsmhpezvl9.jpg
 photo DSC_0021_zpskxt6ywpv.jpg
 photo DSC_0006_zpsx6euj8gu.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: ergonomisk svøb til små søvnterrorister