• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
VIND: 6 måneders Netflix - og Græsenkens guide til skærmtid

Fødselsdags-overraskelse nr. 1: Der er noget, jeg ikke har fortalt

I dag er min 31. fødselsdag, så nu er jeg uigenkaldeligt en kvinde i 30’erne. Det er helt ok med mig (selvom 31 af uvisse årsager virker meget mere end et år ældre end 30?)

For andet år i træk fejrer jeg mig selv som græsenke. Jeg har taget en fridag, booket en ansigtsbehandling og planlagt et besøg på La Glace sammen med Bean. Lagkagefremstilling og hjemmebagte scones må vente til weekenden, når den ‘rigtige’ fejring afholdes.

I anledning af min fødselsdag, har jeg et par overraskelser til jer i løbet af dagen. Den første kommer her, og er egentlig ikke så meget en overraskelse, som noget, der i den grad er overlagt, planlagt og ventet.

Kan du spotte den? Her midt et i selskab af smukke, runde, færdigbagte blogger-maver, der efterhånden allesammen er blevet forvandlet til små, bløde babyer.

 photo 10984878_10152730731456849_435920865_n_zpsut3xh8pw.jpg
 photo DSC_0107_zps98fqd0y2.jpg
 photo DSC_0075_zpslknxbtau.jpg

 

Vi skal være forældre igen – og Bean skal være storesøster. Vi glæder os og har glædet os de sidste knap 5 måneder! Siden vi opdagede graviditeten, har jeg haft lyst til at holde de lykkelige omstændigheder for os selv (og vores venner og familie) – måske fordi så meget andet bliver delt herinde? Men der er grænser for, hvorlænge maven kan skjules, så hvorfor ikke? Om en lille uge runder jeg 20 uger og er dermed halvvejs.

Jeg har det godt – og har haft det godt hele vejen igennem. Kvalme og utilpashed er tilsyneladende ikke noget, min krop gør det i, mens jeg bager et barn. Jeg synes i øvrigt ikke, jeg er nær så træt som sidst, hvor jeg gik i seng senest kl. 20 hele første trimester. Jeg mistænker dog, at det snarere min tærskel for træthed, der har rykket sig gevaldigt!

Til gengæld synes jeg slet ikke, jeg har tid til at tænke over, at jeg er gravid denne gang – der er jo et familieliv og arbejdsliv, der skal fungere! Men mon ikke, der løbende sniger sig lidt baby-relaterede emner ind på bloggen? Noget om udstyr, om tanker om at gøre 3 til 4. Noget om fødsler. Jeg tror det.

Klik ind i eftermiddag, når dagens 2. overraskelse kommer på. Det er godt nok min fødselsdag, men det er en (ret lækker!) gave til jer.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

24 kommentarer

 • Ih stort tillykke! Både med fødselsdagen og den lille baby i maven 🙂
  Jeg er selv 20 uger idag 🙂 Blir endu skønnere, at følge med herinde nu. Elsker din blog og skrivemåde!
  Hav en dejlig dag med luksus og Bean-hygge!

  Kh
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Nej, hvor dejligt. Stort tillykke med den kommende baby. Uh det bliver da spændende . Og så endnu et tillykke med fødselsdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, for en skøn overraskelse at kigge ind til! Stort tillykke til jer alle. Nu glæder jeg mig endnu mere til at se dig i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor godt, Stine! Jeg havde sådan på fornemmelsen, at det snart var Beans tur til at blive storesøster 😉 Hvor bliver det spændende. Så er det også snart tid til at få kønnet at vide, hvis I vil? Sikkert og vist er det dog, at I vist må ha’ taget jeres portion af kolik og må ha’ en anderledes rolig baby tilgode 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mange gange tillykke! Jeg har selv en datter fra april ’12 ligesom dig og er for knap 3 uger siden blevet mor til den dejligste lillebror. Jeg nyder at følge dig her på bloggen, fordi vi “følges ad” på så mange måder. Alle gode ønsker for fremtiden til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Stort tillykke, hvor er det en dejlig nyhed og et mega skønt billede af Jer fine damer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpestort tillykke! Jeg var ét minut fra at spørge dig i søndags, men det var nu ikke så meget fordi, jeg spottede maven (hvilket jeg faktisk ikke gjorde. Så opmærksom er jeg!), som fordi du for nylig skrev et indlæg (som jeg selvfølgelig har glemt, hvad handlede om nu), hvor jeg tænkte “hmmm – gad vide …” 🙂 Men hvor er det en dejlig nyhed. Og tillykke med fødselsdagen også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Dejlig nyhed! Stort tillykke og tillykke med fødselsdagen! Jeg venter selv et sommerbarn i starten af august, så glæder mig til at følge med hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Myric

  Kæmpe stort tillykke, både med fødselsdagen og den kommende familieforøgelse. Er sikker på Bean bliver en fantastisk storesøster, søskende er en gave! God dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke søde!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke!! Både med det ene og det andet 🙂 Det har du skjult godt 😉
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Det var da dejligt 🙂 Har selv termin 15. August, så det bliver spændende at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Vidunderligt indlæg, Stine! Og endnu en gang tillykke med graviditeten!! Det lyder som en fantastisk dejlig fødselsdag, du har i sigte, omend den er i græsenke-land. Jeg takker, bukker og nejer for det fantastiske vejr, og ønsker dig de aller-hjerteligste tillykker på dagen. Kram fra mig, og de 2 andre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  YAY! Kæmpe stort tillykke 🙂 Det var da den skønneste nyhed du kunne dele med os og så endda på din fødselsdag!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ih, hvor skønt ! Stort tillykke med baby og selvfølgelig også fødselsdagen 🙂 Sjovt nok havde jeg en lille mistanke, jeg nåede selv de 20 uger i sidste uge, så det bliver skægt at følge med.
  Hav en rigtig dejlig dag, håber I får tøsehygget !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Har lyst til at hvine “I knew it!!” Har godt tænkt på et pænt stykke tid efterhånden om ikke du monstro også var gravid, men syntes ikke jeg kunne tillade mig at stille spørgsmålet 😀 KÆMPE stort tillykke til jer, og især til Bean, hun ligner i hvert fald på billederne, at hun er helt klar på det der med at skulle være storesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor skønt! Tillykke – både med baby og fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  TILLYKKE!

  Sikke en dejlig forårsnyhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joyce

  Stort tillykke med både mavsen og “dag-sen”. Hvor skønt =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke – både med fødselsdagen og med graviditeten 🙂

  Jeg havde det på fornemmelsen – men når man ‘kun’ kender hinanden fra blogville, spørger man jo ikke lige sådan, vel… Nyd de sidste 20 uger af graviditeten – og resten af fødselsdagen, kh. Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke! Både med fødselsdag og baby på vej!! Jeg er selv i uge 28 med vores nr 2, så det bliver ekstra hyggeligt at følge med 🙂 Rigtig meget held og lykke til jer alle fire med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jamen tillykke med både fødselsdagen og de lykkelige omstændigheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey There. I discovered your weblog the use of msn. That
  is a very well written article. I will make sure to bookmark
  it and come back to read more of your helpful info.
  Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: 6 måneders Netflix - og Græsenkens guide til skærmtid