Sneak-peak på børneværelset

En flad med leverpostej

I sidste uge fik vi en madkasse ind ad døren. Bogstaveligt talt. Madkassen er fra Sistema, og vældig smart med inddelte rum, så maden ikke skøjter rundt. Den er dog ikke ‘vandtæt’, så hvis du har noget fugtigt med, så er det frem med Tupperwaren!

Pointen med madkassen var at inspirere os til at tænke mere kreativt, når det kommer til madpakker. Bean får fuld forplejning i VHD, men både Kæreste og mig spiser madpakker de fleste dage, og det meste af tiden er det rugbrød med en eller anden type pålæg. Old school (men rugbrød er jo så sundt og godt) og i længden lidt kedeligt. Inspiration til federe madpakker skal man ikke kimse ad, også selvom der altid vil være grænser for, hvor længe jeg gider bruge på at lave dem.

Madkassen kom sammen med tre varianter af rugbrød fra Kohberg (vi har indtil videre smagt og kan godkende varianterne med majs og græskar), dijonnaise, sandwichspread fra Urtekram og en virkeligt lækker tomatrelish fra Meyer. Hvis Bean fik lov, spiste hun den direkte fra glasset med en ske – “MEER’-MEER’!” – og sidst, men ikke mindst, Louisa Lorangs ‘Madpakkebogen’.

Den er så superlækkert sat op, at både Kæreste og jeg blev inspirerede til at give os i kast med flere af retterne med det samme (dog lader vi sandsynligvis muffins bagt på sorte bønner blive i bogen). Vi har efterhånden testet et par stykker eller 5, og de er alle supergode. Bean er nok lige det mindste til dem – noget med antal af tænder og tyggefærdigheder – men særligt de honningglaserede kyllingespyd syntes hun var skønne at gnave i. Og den lille køkkenskriver er vild med at være med, hvor det sker, så hun har haft en fest med at pille granatæblekerner ud af deres skal og maltraktere snitte agurk. Vi har brugt opskrifterne til aftensmad og resterne til frokost dagen efter, og det har fungeret rigtig godt.

 photo spisetid_zps78588216.jpg

(Der er en grund til, at jeg ikke er madblogger! I må bare stole på mig, når jeg siger, det smagte godt, ok?)

Hvordan gør I hjemme hos jer med børn i køkkenet? Har I særlige børneredskaber eller får de bare den sløveste smørekniv?

(Indlægget er sponsoreret, men holdninger og ord er som altid mine)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak-peak på børneværelset