Bean anbefaler: Beat Bugs

Baby på græs // Update på dagplejestart

DSC_0698

Jeg er så imponeret over Lillesøster. Hun har altid været en dejlig baby – vidunderlig, faktisk, sådan helt objektivt – men jeg havde ærligt talt ikke turdet tro på en så gnidningsfri overgang til institutionslivet.

Dagplejen er dejlig. Mere end dejlig. Det vidste vi på forhånd. Men det er den altså. Der er ro, omsorg og overskud i overmål. Masser af tid til leg, kram og at passe Lillesøsters rutiner ind i deres dagsplaner. Har hun brug for en formiddagslur, så får hun det. De har taget Olívy til sig uden spørgsmålstegn eller indvendinger. I det hele taget kan jeg ikke rose stedet nok.

Lillesøster? Hun får også roser. Hun er så glad, veltilpas og tryg. Leger, spiser, sover – aber efter alle de større, små børn og kravler hjemmevant omkring i begge stuerne. Hun har lige luret at farvel betyder at vi går, og det bliver hun lidt træt af – men kun til yndlings-pegebogen bliver fundet frem og læst i den bløde lænestol. Hun kravler lynhurtigt hen mod os, når vi kommer for at hente hende og skal lige have et kram og et kys (og et ekstra kram) inden hun faktisk gerne vil ned igen og lege videre.

Hun er træt om eftermiddagen. Det er hårdt arbejde at lære et nyt sted at kende – også selvom det er et lille sted med bare 7-8 børn og 3 voksne. Hun er træt, men glad. Som altid. Min glade, trygge, kærlige, lille pige, som jeg elsker så højt. I en perfekt verden ville jeg ikke skulle aflevere hende i det hele taget før om et par år, men som det er, så er jeg glad for vores beslutning.

 photo DSC_0645_zpsrkbwugwj.jpg
 photo DSC_0657_zpswnlx1vqq.jpg

^^Lillesøsters hue er fra Selana og skoene er fra PomPom. Dragten er MarMar og bortset fra det øverste billede er Bean fotografen <3

I øvrigt er jeg lige nødt til at knytte et par ord til mit indtil videre bedste efterårskøb til Lillesøster. Vi har været så glade for MarMars vinterjakker og vinterdragt til Bean de sidste par år og kvaliteten har været så høj, at jeg ikke et øjeblik var i tvivl, da jeg fandt ud af, at de har lavet en termolinje. De sidste dages kølige luft sammenholdt med at Lillesøster kravler rundt i jord-højde betyder, at hun er kommet i dragten. Den holder hende lun og blød og tempereret. Jeg er vild med det quiltede geometriske mønster men især med pasformen og elastikken midt bag. På den måde undgår vi at dragten bliver for stor om livet og at der slipper kølig luft ind. Der er rib i halsen og ved ærmer og ben og lynlåsen er tilpas lang til at det er let af få en ikke altid samarbejdsvillig 1-årig i og ud af den.

Dragterne er i øvrigt også fantastisk søde i størrelse 62 og vi har dem op til str 74 inde på mit arbejde. I alle tre fine farver. Prisen er 399 kr og det er en ret fair deal. De er store i størrelsen. Lillesøster har str 1 år, og den er (som billederne viser) rigelig stor til at hun også kan bruge den til foråret igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bean anbefaler: Beat Bugs