Moderskab

Barselsboble og strikkerier

Lillesøster har (indtil videre. Ikke et ord til Nemesis!) et markant større sovehjerte end Bean nogensinde har haft. Det betyder, at jeg har haft tid til ikke bare at hvile, spise og tage et bad, når hun sover – men at jeg også har haft tid og overskud til at sætte mig med strikkepinde og garn.

Jeg er – ligesom ikke så få andre her i blogland og derude i det hele taget – blevet bidt af en gal garndille, og i løbet af de sidste par uger har jeg fået færdiggjort et par projekter, der har været igang længe og endda fået strikket et par nye. Det er noget nemmere (og mere lydløst) end at finde symaskinen frem, men jeg har også et par syprojekter planlagt. Ah, barselsboblen er et skønt sted.

Det søde playsuit med lommer er fra norske Ministrikk og er et ret fint (og overskueligt) projekt. For mit niveau og temperament var der et tilpas forhold mellem ‘lige ud ad landevejen’ glatstrik og diverse lommer, ud- og indtagninger og mønster.

Det er stadig lidt for stort til lillesøster, men der går ikke mange uger, før hun kan være i playsuitet.

I mellemtiden har jeg kastet mig over nogle skønne kraver, som jeg nok skal vise frem. Bean synes, at lillesøsters krave (der var strikket på en aften og en formiddag) er så sød, at hun gerne ville have en selv. ‘I lilla, mor. Jeg elsker bare lilla.’ Så det er jeg igang med nu.

 photo DSC_0551_zpsbapljqro.jpg
 photo DSC_0552_zpsidysw7ul.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

1 kommentar

  • Åh det er altså også skønt at strikke. Afslappende og produktivt på samme tid. Super kombi 🙂 Jeg har i løbet af de sidste tre ugers ferie færdiggjort en bette trøje til Tuller og strikker nu en uld sweater til mig. Egostrik når det er bedst. nyd barselsboblem. Det gad jeg også godt igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderskab